IRC-Galleria

l`ande

l`ande

We'll make them so jealous~.<3

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

haha moi mul ei ainakaan oo tylsää.Sunnuntai 14.09.2008 03:47


1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.


1. En ain ihan tajuu sun pään meininkiä, oot välillä ihan hiton hauska mut sit välil taas... en tiiä, vaikutat silt ku dissaisit mun kaikkii ideoita. Se on hiton hankalaa, en tiiä yhtään mitä aattelet musta.
Plus oon välil tosi erimielt sun kaa asioista mut toisaalt, se ei haittaa. Hope arvostat mua silti, jollain tasolla, vaik ei usein nähä.

2. haha arvostan hitosti sitä et oot välil niin .......... tyhmä. Se on viihdyttävää. Ja hauskinta on se et teet sen ihan salee tahalleen. On hilpeetä ku voi olla oikeesti ihan oma ittensä ja tehä kaikkee typerää. Oot oikeesti ihan älyttömän ihanaa seuraa, toivottavasti säki pidät musta samalla tavalla _ystävänä_.

3. Ääh. Mua ei oikeesti haittaa se et sä valitat asioita mulle mut mä en osaa auttaa ja se on hemmetin ärsyttävää. Hope auttaa se et pääset selittää ne jutu joilleki muille koska... en tunne sua niin kauheen hyvin. Haluisin nähä sua useemmin mut tiiän et oot tosi huono selittää juttui kasvokkain.

4. YAY miks mä en oo nähny sua silleen kesän jälkeen? well, koska mul on ylppärit ja sul joku fakin yliopisto, ollaan sitä nyt niin neroja, taas. Kai sä tiiät et ne kaikki tieteelliset höpinät menee mulla aina ihan yli hilseen? Uskoisin niin. On silti aina ihana nähä ja on loistavaa ku voin selittää sulle ihan kaikkee paskaa, oot ihana. Veli, melkeinpä. Sekopää ja outo sellanen.

5. Ärh. En oikeesti tiiä, oot muuttunu ihan hassuks viime aikoina. Voin vielki puhuu sulle oikeestaan kaikesta mut pelkään sitä et sut aivopestään johonki häröön porukkaan ja sit sust tulee niit pelottavia ihmisiä. Hope not, oot seivannu mut hiton monesta pulasta ja äh... No joo. Kai sit pitää vaan vähän viilentää, ollaan nyt jo niin hiton useest asiast niin eri mieltä. Tosin niist on ihan mielenkiintosta keskustella mut pelkään et rupeet käännyttäjäks tai jotain, en tiiä.

6. Ah mua pelottaa et jos tuntisit mut tarpeeks syvältä niin et ehk haluis välttämättä olla enää mun ystävä. Vaik toisaalta oon ihan varma et sun rohkeudella saattaisit ehk suostuaki mut.. No joo. Oot enkeli ja arvostan älyttömän paljon.

7. Ah sun kanssa on oikeesti hauska puhua ja en tosissaan ota nokkiini jos selität jotain mikä on ehk vähän.... öh, erikoista. Mut se mikä mua häiritsee on se et en oikeen tiiä halveksutko mua. Dissaaminen on ihan okei jos se on hyväntahtosta mut välillä en oo ihan varma kui tosissaan oot.

8. Hmmmmmh. Tiiät kui paljon pidän susta, ihan oikeesti. Äh. Ja mua ei oikeesti haittaa sun helvetin sekopäinen luonne, pidän siitäki hitto vie. Tykkään vaan valittaa, hehe. Ööh... ja rehellisesti ottaen kiinnitin suhun paaaaljon aikasemmin huomiota ku mitä tiiät hähä. Oon ovela stalkkeri mwhaha.

9. yhyy haluisin tutustua suhun äkkii ennenku on liian myöhästä eikä enää ehitä nähä ku kouluki loppuu. Must tuntuu et meil on hitosti yhteistä, vaik en tunnekkaa niin hyvin. Ollaan tiedetty toisemme kuitenki hirmu pitkään ja kaikkee. Pelastetaan maailma yhessä haha<3

10. Oli hirveen hilpeetä ku silloin aikasemmin koulussa oli muitaki sekopäitä. Hiton parittajalapsi, oot hauska haha~ Haluisin puhua sulle enemmänki mut en uskalla, syystä jota en oikeestaan itekkään tiiä. Hups.

11. Erh. Suhun tutustuminen oli hemmetin ristiriitasta. Oot tosi kiva tyyppi vaik en kauheesti tunnekaan niin hiljasia ihmisiä kovin paljon mut.. no joo. Aiheutit mulle semisti henkisiä ongelmia mut se taas ei oo sun vika, niinku sanoinki. Oon sori et kehitin sulleki ongelmia, ei missään vaiheessa ollu tarkotus.

12. Hei pelkään sun puolesta. Tiiän et oon ite helvetin laiska ja et kaikki ei välttämättä oo mut tommonen panostaminen kaikkeen on ... pelottavaa. Sellasta ei voi kukaan ihminen jaksaa kovin pitkää ja pelkään et poltat ittes loppuun ennenku oot joku 25 tai jotain MIHIN TAAS EI OO KAUHEESTI AIKAA. Oot mahti tyyppi ja sulla on hienoa läppää ja kaikkee mut... koulutus EI oo niin tärkeetä. Ymmärrä se, pliis <3

13. Haha kiitos.. Mahtavaa et on sellanen tyyppi joka osaa dissaa ja auttaa ja ymmärtää niin paljon. Tottakai oot ihan perseestä välillä mut niin oon mäki ja sellasta sattuu. Toivon sulle älyttömästi kaikkee hyvää, oot viel kovin nuori. Yritä JOOKO päästä jonneki hyvään mestaan opiskelee, mopot ei oo kaikki kaikessa >DD Toivottavasti oon aina sun kaa yhtä hyvissä väleissä ku nyt.

14. Heh, toivottavasti en oo kiusannu sua liikaa. Oot mahtityyppi ja vaik en oo sun kaa niin usein tekemisissä niin aina ku nähään niin siit tulee pirun hauskaa. Sekopää VANHUS ja arvostan sua. Haha MUL ON IDOLI SITTENKI XDDD

15. Hei kaikkea hyvää. Oot hauska tyyppi ja pirun hyvä kirjottamaan haha. Haluun periaatteessa tutustua suhun mut toisaalta pelkään et et oo ihan samoissa lähtökuopissa mun kaa. On hauska puhella ja nähä aina välillä.

16. Haha oot ihan hemmetin hilpee aina välillä ja mä toivon et et luule et mä tyyliin vihaan sua aina ku tuun käymään, oon vaan tosi... pihalla aina. Hups. Oot ihana ystävä.

17. En yhtään tiiä arvostatko mua enää yhtään, oltiin silloin joskus tosi läheisiä mut sit se vaan jääty ja en yhtään tiiä voiko sille asialle enää tehä mitään, kummatki on muuttunu ehk vähän liikaa. En haluis luovuttaa kuitenkaan millään tavalla... äh. haluun meiän kaveripiirin takas mut kukaan ei taida olla enää toistensa kaa tekemisissä.

18. Hehe et ees tiiä mitä jossain vaiheessa ajattelin susta ja ihan hyvä niin. Sait mut muuttaan mun ajattelutaktiikkaa ja et ihan varmasti tiiä sitä yhtään. Haha. Kiitos siitä ja hauskaa et ollaan aina satunnaisesti yhteydessä.

19. En oikeesti tunne sua paljon yhtään niinku ei suunnilleen kukaan muukaan. Toivon vaan et et oo yksinäinen, en osaa ottaa suhun mitään kontaktia mitenkään. Jos ikinä haluut apua niin kysy vaan, oikeesti. Äh.

20. Toivon et et vihaa mua enää, olin ihan liian ilkee sulle silloin joskus >___> onneks ollaan voitu puhuu sen jälkeen ja meil on mun mielestä yllättävän paljon yhteistä. On hauska aina silloin tällöin törmätä, toivottavasti sunki milelestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.