IRC-Galleria

lamwen

lamwen

:: cheer from ya heart ::

Blogimerkintä

- Vanhempi »

HaasteLauantai 11.02.2006 02:04

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (he valitsevat omat 5). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. En innostu helposti uusista asioista, mutta sitten kun innostun jostain inhoan sitä joka innostuu samaan samalla tavalla

2. Touhuan mielelläni yökyläsydeemejä kavereiden kanssa, mutta sitten kyläilyajan ruoka-asioista huolehtiessa olen ehkä liian 'äitimäinen', suutun jos jokin ruoan valmistus tai muu ei mene nappiin - sama myös siivoamisessa yön jälkeen: yleensä muut koisaa vielä patjoilla kun itse haluaisin jo tyyliin imuroidan huonetta (ei pahalla rakkaat...)

3. Rakastan kauhu- ja jännärileffoja, mutta kärsin niistä viikot yksin vanhan kummitusmaisen talon yläkerrassa...

4. Kirjoitan aina tekstiviestit koneelle ylös ennen kuin uskallan poistaa ne kännykästä - niistä voi olla hyötyä jälkikäteen

5. 'mitä enemmän porukkaa, sitä vähemmän vaatteita - tai toisin päin' tänks titi ja toinen rakas, oli pakko laittaa tähän kun oon sen verran tuota kuullut..

Haasteeni on seuraaville:

^viiru^
Leltsu
Satelliitti
VN
spurkki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.