IRC-Galleria

larssonii

larssonii

on sergio ramosin tuleva vaimo.

8.7.2008Torstai 09.07.2009 01:19

Tänä päivänä oxfordissa minä ja Alison eksyttiin ku oltiin tulossa diskosta kottiin :D Me oltiin menossa muka bussipysäkille mutta lähettiin siitä keskustasta käveleen ihan vastakkaiseen suuntaan missä se pysäkki oli. Sitte ku me oltiin jotain 45 minuuttia tyyliin harhailtu siellä niin löyettiin sitte semmoselle pysäkille missä oli niitä muitaki kielikurssilaisia. Sitte ooteltiin siinä sitä bussia. Noh, se bussi sitten tuli. Sitte Jack kysy siltä kuskilta, että "meneehän tää bussi Abingdoniin?". Se kuski oli silleen että no ei mee ku tää mennee just päinvastaaseen suuntaan. Jaa me oltiinki sitte väärällä puolella tietä olevalla bussipysäkillä! No ei kait siinä mentiin sitte toiselle puolelle tietä oottamaan bussia.
Sitte ku meillä oli niinku kotiintuloaika yheltätoista ja tuossa vaiheessa ku oltiin siinä bussipysäkillä niin kello oli ja varmaan jotain tyyliin viittä vaille. Mää yritin ihan paineissa soittaa sinne meijän isäntäperheen kotiin että joo me tullaan myöhässä ku vähän eksyttiin. Mutta ku yritin soittaa, nii puhelin ei ees hälyttäny ja oli jotenki ihan väärä se numero vissiin. Sitten aivan paniikissa soitin Maarialle (se meijän kielikurssin ohjaaja) ja tyyliin märisin siihen puhelimeen että mitä nyt tapahtuu ku me ei keretä yheksitoista kottiin? :D Se oli vaan silleen että joo eiköhän ne teitä ootttele siellä, menkää vaan niin noppeesti kotiin ku pääsette.
Sitte se bussi tuli. Istuttiin siinä se puolen tunnin matka ja oikeella pysäkillä sentään osattiin jäädä pois. Lähettiin käveleen siitä pysäkiltä kotiin ja Alison laitto sen ipodin täysille ja me vaan kuunneltiin jottan red hot chili pepperssiä. Oltiin ehkä puolessa välissä matkaa ku joku auto ajelee siellä ehkä jossain parin sadan metrin päässä ja joku mies ja nainen huutaa sielä ikkunassa että "Laura ja Alison!!" Eka me ei tajuttu että meitä huuettiin mutta sitte se auto kaartaa siihen ihan meijän etteen :D Oltiin alisonin kanssa että ei helevetti :D Se meijän host mother ja sen miesystävä oli ajanu autolla ympäri abingdonia ettimässä meitä ku meitä ei ollu näkyny. Istuttiin sitte kiltisti siihen auton kyytiin ja ne ajo meijät kotiin. Juostiin vaan nopiasti meijän huoneeseen ja heti ku ovi oli menny kiinni niin revettiin ihan hulluna :DDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.