IRC-Galleria

laura_sfa

laura_sfa

Eihän galtsua osaa enää käyttääkään, selkeästi liian kauan aikaa poissa täältä.
Nimittäin huomenaamulla venäjän aikaa 6.25 maailman onnellisin tyttö menee omaa kultaa vastaan juna-asemalle :) <3 (niin ja isää ja äitiä ja siskoa ja veljeä vastaan myös..)

Viikko on ollu taas ihan täyteläinen.

Keskiviikko 30.4. eli tänään oli luentoja 10-15.30. Mitäs muuta tässä muka olis ehtiny tekemään.
Referaatti on edelleen ihan vaiheessa ja sen pitäis olla tiistaina valmis. Yhen sivun oon pipertänyt siihen tekstiä. Ja to-su en aio ajatellakaan opiskelua.
No, mitäs pienistä.

Tiistaina 29.4. innostuin leikkimään karamelliväreillä. Värjäsin pari kananmunaa, puoli rullaa wc-paperia ym ym. Rakentelin värikkäitä lavasteita seuraavaa leffaa varten. (Ne munat siis ei liity siihen leffaan mitenkään. piti vaan jotenkin edes jälkijunassa juhlistaa pääsiäistä)

Maanantaina 28.4. OPISKELTIIN pihalla, kun oli niin lämmintä. Kävin myös varaamassa hotellihuoneet porukoille. Ihanaa kun on niin kesä jo :)

Sunnuntaina 27.4. vaan lepäiltiin ja vähän tehtiin kyl läksyjäkin, esim kirjotin esseetä 3½ sivua, enää loppulause puuttuu.
Jaa niin, aamupäivällä kävin tosiaan ostaan torilta kullanväriset tennarit, kun ne vaivas mua koko yön. Aika tyylikkäät kieltämättä ;)

Lauantaina 26.4. köyhdyttiin torilla. Ostin nätit saappaat ja maailman tyylikkäimmän vyönsoljen. khyl.
Illalla sit mentiin seurakuntaan kinoklubiin. Katottiin sielä joku venäläinen sotaleffa, oli se ihan ok.

Mut nyt tulin Tauniin lähinnä ettiin matskua referaattiin ja muutenkin tekeen läksyjä, että eiköhän tää riitä tälläkertaa. Enkä just nyt muuta muistakaan, kun en kirjottanu kämpillä sepustuksia valmiiksi.

Jee Jeeeeee. Olis jo aamu <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.