IRC-Galleria

laura_sfa

laura_sfa

Eihän galtsua osaa enää käyttääkään, selkeästi liian kauan aikaa poissa täältä.

On se jännäTorstai 26.02.2009 13:39

Miten ihmeessä jaksan pirteenä herätä ennen kaheksaa? tää on niin epänormaali olotila. Meen nukkuun klo 23 ja herään aikaisin. Oonko vihdoin normalisoitunut?

Onhan toki paljon kivempi hengata aamusta kaikkee, kun aamut on vapaat.

Kävin aamusta terkkarilla, kun piti ottaa rokotus. Mutta eihän ne sitä suostunut antamaan, kun mä olenkin kipeä! Valitin vaan, et kurkussa tuntuu joku möykky, niin sit se mittas kuumeen ja sanoi, että ei nyt kannata rokottaa, kun sulla on kuumettakin.

No siis ihan vähän lämpöä vaan, et kyllä mä tänään luennoille meen. Enkä kyl voiskaan enää olla pois japanin tunneilta, kun kaks kertaa olin jo pois sen murmanskin reissun takia. No, toivottavasti en kauheesti jääny jälkeen.

Kävin ostaan bussilipun huomiselle, koska lähden viimein Jimin luo Joutsaan. Jo on aikakin, nyt on nimittäin jimin vika viikonloppu sielä. Sit tullaan maanantaina yhes tampereelle. Silloin olis tenttikin.. toivottavasti se ei oo mikään paha.

Pitäis tehä ehkä taas jotain käännöstä, muttei yhtään huvita, kun eilen puursin yliopistolla 6 tuntia läksyjä.


Aa sit viel pakko hehkuttaa:

Elämä on hetken täydellistä, kun voi nauttia aidosta kunnon venäjämajoneesista, maissista ja raputikuista. Täydellinen kolminaisuus. mmmmmm. oon niin kaivannut sitä makua.

Suomessa ei vaan osata tehdä hyvää kevytmajoneesia. Se on jotenki ihan liian etikkaista ja väkevää. Kaipaan pehmeitä makuja. njams.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.