IRC-Galleria

laura_sfa

laura_sfa

Eihän galtsua osaa enää käyttääkään, selkeästi liian kauan aikaa poissa täältä.

lomalla osa IISunnuntai 15.03.2009 00:39

kun kerran pääsee vauhtiin, niin siitä vauhdista kannattaisi pitää kiinni, eikä ehdoin tahdoin katkaista sitä. Nimittäin kun puhe on läksyjen teosta. Mutta sainpa mä tänään jo tehtyä kaikenlaista.

Oon nyt siis tampereella, tulin eilen myöhään illalla. Tänään on jimin polttarit, toivottavasti jätkillä on mukavaa (tod. näk ne vaan pelaa..)

Laitoin eilen illalla pakkasesta roiskeläpän mikroon (piti siis syödä se iltapalaksi). Kun tänään aamupäivällä avasin mikron keittääkseni puuroa, löysin sieltä rupusen pitsan. Missä välissä oikein unohdin sen sinne?!

Mut kun kävin tänään keskustassa (ostamassa sinitarraa) ja siellä oli jotkut markkinat, niin mun oli aivan pakko herkutella voissa paistetuilla muikuilla. Niin että sinne meni sit ruokarahat. ruokaan..? niin. Ostin sit kaupasta vain juustoa ja maitojuomaa, nekin makso yhteensä jo vitosen. Tarttee vissiin vaihtaa juusto sipuliin, se kun on halvempaa. En oo syöny tänään muita kasviksia kun vain yhden porkkanan, niin on aika ällö olo. Varsinkin ku söin iltaruuaksi vielä makaronia ja juustoa. Rasvaähky. plöö.

Nyt anteeksi, juon vettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.