IRC-Galleria

joo reiluu ;oTorstai 10.07.2008 16:21

Burberry, kaikenikäisille pissiksille

Kaikista tuotemerkeistä vastenmielisin taitaa olla Burberry. Tämä juontaa angstisesta suhteesta entiseen kotikaupunkiini Espooseen. Burberryn kaulahuivissa, siinä beigen sävyisessä skottiruutuisessa, kiteytyy Espoon huonot puolet: laumasieluisuus, ylenkatse, junttiporvarius, kerskakulutus ja henkinen eläkeläisyys.

Kun nuorella ihmisellä on burberryhuivi kaulassa, on se kuin iso rintanappi jossa lukee: "Olen henkisellä varhaiseläkkeellä." Stockalla joka kolmannella pakkelihanhella on sama riepu kaulassaan. Ostoskorista löytyy jokin seuraavista: Il Divon levy tai joku greatest hits, hanhenmaksaa, eläimillä testattua kosmetiikkaa tai kallista kissanruokaa.

Kun suomalaiset porvarit haalivat burberrykamaa, ripustetaan tuotemerkin kotimaassa pubien, klubien ja ostoskeskusten oville ei Burberryä-kylttejä junttien karkoittamiseksi. Statushuivin 80 euron arvo devalvoituu kuitenkin samaa vauhtia kun pissikset ottavat huivin omakseen. Brittien pissikset eli chav-nuoriso ovat pian romuttaneet koko perinteikkään tuotemerkin.

Chavscum antaa ohjeet chavin tunnistamiseen ja esimakua siitä mitä pissispuolella on trendien edelläkävijämaasta tulossa. Kannattaa tsekata myös riemukas lista Chav-julkkiksista.

kirjoittanut Jussi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.