IRC-Galleria

luupää89

luupää89

tulevaisuus häikäisee!
Lempäälä on pitkälti rikkaista asukkaistaan tunnettu kunta Tampereen tietämillä. Kaikki ovat kuulleet Lempäälästä, joten on hieman outoa, että sinä et ole kuullut alueesta aiemmin mitään. Lempäälän metropolin hallitus väittää asukasmäärän olevan melkeinpä 200 000, vaikka todellisen luvun spekuloidaan olevan noin 20 000. Lempäälä on myös metropolin hallituksen mukaan hyvin rikas, lisäksi muutamien luottamuksellisten papereiden mukaan Lempäälällä on velkaa vain pyöreät 20 miljoonaa euroa. Lempäälässä sijaitsee Ideapark, jonka huhutaan kaavailevan Suomen muuttamista ostoskeskukseksi.

Suurin huvi Lempäälässä on ajella viritetyillä porvariskoottereilla poliiseja karkuun, jos poliisit nyt joskus sattuvat vaivautumaan Lempäälän hienostoalueelle. Lempäälään, kuten nyt melkein minne tahansa muualle paitsi Helsinkiin, on pesiytynyt suuri joukko nk. "vanhuksia", jotka elävät nk. "vanhainkodeissa". Tunnetusti ihmiset tietävät heidän olevan jo lopetetun KGB:n agentteja.



Lempääläläisiä on montaa eri rotua, mm. säijäläiset, kuljulaiset, hakkarilaiset, sääksjärveläiset ja ulkopaikkakunnilta saapuneet. Rotujen välillä tapahtuu ajoittain erilaisia yhteenottoja. Rotujen välisiä konflikteja sattuu kaikkialla, esimerkiksi paikallisilla huoltoasemilla ja youtubessa. Parhaimpina yhteisöinä voidaan pitää kuljulaisia, sekä sääksjärviläisiä

Perusideana on, että jokainen rotu pitää itseään toisia parempana. Lempäälän kahden suurimman ja tärkeimmän rodun eli keskusta-hakkari rotujen liittouman rotuerottelukamppanja on ollut jo jonkin aikaa käynnissä, ja sen suurimpina saavutuksina tunnetaan mm. sääksjärveläisten ja kuljulaisten karkoittaminen hakkarin yläkoulusta omaan syrjäiseen (k)yläkouluunsa jonnekkin sääksin metsikköön, joka tosin on tällä hetkellä suomen kuudenneksi suurin yhtenäiskoulu. Liittouma pohtii juuri salaisessa tukikohdassaan Ideaparkin kellarissa keinoja säijäläisen rodun karkoittamiseksi hakkarin ja keskustan alueelta. Todennäköisenä keinona pidetään bussiliikenteen terrorisointia, jolloin säijästä ja lastusista ei pääse mihinkään.

Keskusta-Hakkari rotujen liittouma synnytti kuitenkin vastarintaliikkeen, äärijärjestön nimeltä Kulju - SääksjärvI liittouma, joka tunnetaan myös nimellä KUSI. KUSI:a johtaa ilkeä diktaattori jonka nimestä ei ole varmaa tietoa. Kyseinen terroristi kätyreineen on todennäköisesti soluttautunut hakkarin ja keskustan alueen tärkeimpiin hallintorakennuksiin, myös Hakkarin kouluun, josta heidät jo kertaalleen karkoitettiin. Poliisi ei ole puuttunut Lempäälän rotujen väliseen sisällissotaan, koska silloin harvoin kun poliisit eksyvät Lempäälään, he joko ajavat takaa jotakuta viritetyllä porvariskootterilla kaahaavaa hienostokakaraa tai tarkastavat mopojen virityksiä hakkarin koulun parkkipaikalla.

Ja tämähän oli sitten netistä löydettu juttu ellei joku pässi sitä tajunnut! ;DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.