IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

HappyhappyjoyjoySunnuntai 08.03.2009 04:04

Kerrankin on kivaa kerrottavaa! Ekaksi, oon parhaillaan töissä. Toka yö menossa... Cumuluksesta soitettiin viikko sitten, että tuunko töihin nyt kun yks vakkari sairastui. Kaks yövuoroa, joista toinen sunnuntaiyö, rahakastakin siis vielä. Kannatti ehdottomasti lähteä näiden takia Forssasta tänne. Tokaksi, kun tulin tänään tänne, vuoropäällikkö lykkäs työsopparin allekirjoitettavaksi, ja nyt se on sitten virallista; mä oon vastaanottovirkailija tästä ainakin syyskuuhun saakka. :D Tiedä sitten tuleeko enää työvuoroja ennen toukokuuta mutta eipähän tarvi enää paperihommia tehdä, sen kun tulee töihin kun soitetaan.

Tänne pääseminen perjantaina oli tosin hivenen hankalaa... Vaihdoin linkkaa Tampereella, ja mun piti aikataulun mukaan olla Jalasjärvellä 22:05 (ja jatkaa siitä sit autolla Seinäjoelle ku työvuoro alkoi klo 23:00). Jämähdettiin Ikaalisten kylpylän jälkeen yhdelle pysäkille, kun kyydissä oli vanha nainen joka ei puhunu suomea, ei englantia ja jolla oli lippu Helsingistä Tampereelle. Kuski vain vaihtui TRE:lla eikä Helsingistä ajanut kuljettaja ollut muistanut sanoa naiselle, että sen pitää nousta kyydistä.

Kuljettaja soitti sit Länsilinjojen päivystäjälle, joka taas soitti Ikaalisista taksin... Taksi tuli, mutta me oltiin siinä vaiheessa 45min aikataulusta myöhässä. Kävin kuskillekin räyhäämässä, että onko se nyt perkele että jonkun kuskin mokan takia kaikki autossa olevat joutuu kärsimään. Sanoin, että mun on oltava Seinäjoella tasan kello 23:00. Kuski oli aikas vaikeana ja lopulta mäkin puhuin Länsilinjojen päivystäjän kans, joka lässytti että eihän sitä naista sinne voi jättää ja onhan se valitettavaa että näin käy. Toki, en kiellä sitä mutta vituttaa, että kuinka paljon sitä täytyy varata ylimääräistä aikaa, että pääsee varmasti ajoissa määränpäähänsä. Sanoinkin sille päivystäjälle, että olisko mun pitäny lähteä klo 7:00 aamulla, että olisin ajoissa töissä. Änkytti sit jotain turhaa takaisin. Otti yhteystiedot ja soitti tänne työpaikalle todistaakseen, että myöhästyminen johtuu Länsilinjoista, eikä suinkaan ole mun vika. Oltiin sit loppuviimein Jalasjärvellä 22:47, ja me Rapen kans juostiin linkka-asemalta meille, josta sieppasin työkamppeet ja starttasin Toyotan. Ajoin ehkä vaatimattomasti 110km/h koko matkan ja olin lopulta 23:22 työpaikalla.

Ihan hiukan kiersi adrenaliinia veressä.... :) Ei meinaan väsyttäny koko yönä ja sit kun lopulta pääsin kotiin kasin jälkeen aamulla, tuntui etten saa unenpäästä kiinni. Vaan kuinkas kävikään; puol ysi nukkumaan, sammuin ku saunalyhty ja nukuin sikeesti iltapäivällä kolmeen saakka. Siitä sit suoraan ruokapöytään syömään jauhelihakeittoa, suihkuun ja Seinäjoelle Coffee Houseen tapaamaan Ellua ja Tapsaa. Seiskan paikkeilla menin siskon luo, josta tulin sit töihin. Huomenna olis ohjelmassa nukkumista ja löhöilyä... Ja maanantaina sit takasi Forssaan. Saas nähdä joko pätee mun "lupaus" että tuun tänne seuraavan kerran pääsiäisenä. 5 viikkoa Forssassa yhteen menoon, jaiks!


]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.