IRC-Galleria

mankeli

mankeli

Markus Pyykkö

TÄÄ ON NYMAN SUN PÄIVÄLauantai 01.07.2006 06:50

ohhoh olipas taas päivä. Vitun aamu ku herätyskello ei viittiny herättää kunnolla vaan soi tunnin myöhässä semmosta saatanan avutonta vinkumista. No tunnin sit myöhässä duuniin mut ei siin mitää. Duunissa meni aika muksasti kaikki ja pääsin lenkille aika vitun aikasin vaik olinki tullu myöhässä. Naavakin meni nopsasti ja muu normisti. Duunin jälkeen jätskille ja ooh ilmanen jäde ja stewie anto viel pestä mun kädetki FIRMAN LAVUAARISSA! Sit oliki paken läksiäiset, se lähtee hesaan eli siit tulee vittupää. Harmi, meillä oli hauskaa yhdessä. Pidin pakelle ja vialle jäähyväispuheenkin ja toivottavasti mut ne tajus mun IRONIAN siinä hesalaiset-on-kusipäitä -jutussa. mut kyl ne varmaan koska ne on kivoja. Ilta vähä heikkeni ja sit mentii johonki ja johonki ja ny oon täs ku oon kirjotellu jo aika tovin jotain.

Kirjotin eilen mellulle aika siistin runon ku lähin nukkumaan. Mul oli vähän alkomahoolia veressä ku otin vähän PAUKKUA mut tämmönen se sit oli:
"good night and let your dreams shine, like moonbeams or flow, like riverstreams in the night even if i turn my flashlight on and whisper you: i pratice voodoo." oho olipas paska runo ku sitä nyt miettii. eilen illalla se oli sikamagee! oikeesti! koht vois kattoo paluu tulevaisuuteen II

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.