IRC-Galleria

rankkaa touhua..Maanantai 23.06.2008 18:03

joo oltiinhan sitten tosiaan porissa. ja kaikki meni vallan oikein mallikkaasti.. pakko kertoo,et sussu osti forssan autokeitaalta kortsuja ja mä en oo koskaan,EN KOSKAAN hävenny niin paljoo. meitsi veti huppu päässä ympäri kauppaa enkä tienny mitenpäin sitä olis oikee ollu. aivan kammottavaa!sit joo no vähä
ehkä eksyttiin poriin,mut aikamme siel pyörittyämme löydettiin perille ja siitä alkoki sitte kamojen roudaus.. kannettii about tuhat kiloo rojua.. nauratti niin paljon ettei voinu liikkuu eteenpäin ja niinhän siinäsitten menikin useampi hetki.. lopulta kyllä päästiin biletyksen tyyssijaan eli leirintäalueelle.
mut kaikki oli niin kuolleita ettei pystyny edes ajattelemaan selkeesti joten oli pakko alkaa dogaa rankemmalla kädellä. nii joo saatiinhan me apua kyllä sussun mukaan herkulekselta,mutta kyllä se alkuasukas oli. teltan pystytys oli oikein rattoisaa myös.. vessassa käynti oli oikein antoisa kokemus.. varsinkin kun on järjetön virtsaamisen tarve ja kaikki muut vessat on varattuja paitsi se missä on paskaa ja oksennusta reunoilla. huhhuh.. noh sitten siinä aikamme istuskeltiin jutskailtiin ja ennenkaikkea oltiin ja nautittiin vaan.. niin sekä rasvailimme aurinkorasvalla naapuriteltan poikia :D aaaww... jossainvaiheessa siirryttiin festarialueelle ja käytiin kattomassa yötä,se oli niin hyvä!!!!! näissä tunnelmissä suunnilleen meni se eka päivä.. kaikki tais olla niin kuolleita et mentii suht hyvissä ajoin nukkumaan.. ainii.. se nukkuminen.. joo tosiaan sussun kanssa samassa teltassa yövyttiin ja joskus varhaisina aamun tunteina herättiin siihen kun joku miespuolinen hieman luultavasti alkoholin vaikutuksen alaisena oleva känniääliö kaatu meijän teltan päälle.. siinä sitte vähänaikaa sen minä suoraan sen miehen alla (telttakangasvälissä) oltiin ja futasin sitä polvella en tiedä minne,mut toivottavasti jonnekki arkaan paikkaan.. nopeesti se siitä sitte kyl nouski mut teltta oli pikkasen kallellaan.. kävi siellä myös joku toinenki8 känniääliö lean ja niinan teltassa markoa ettimässä.. never heard.. seuraavana aamuna aamupalaks bissee.. joo.. nyt ajotunnille. jatkuu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.