IRC-Galleria

eile jytäs kyl stna!Sunnuntai 27.12.2009 15:43

oli vitu jännää mennä eile emmille ja sit siin vähä alotteli juomist ja sit ooteltii et sinne tulee kaikki ja kaikki valmistelut saadaa loppuu sit ku oli valmistelut loppu ja tuuli laitto viestii et nyt lähtee satun kaa tulee sinne ni kaikki keittiöö ja siel ooteltii sit ns.hiljaa. ja sit soi ovikello ja kaikki hiljeni ja jännitti ja sit emmi meni poikkaan avaa oven satulle ja tuulille ja sit kuultii et ONNEE SATU ja kaikki sit laulettii satulle kauniisti paaljon onneeaa vaannn pläläläää ja sit sielt tulee et vittu te ootte perseestä :
D mut joo melkei saatii satu itkee, MELKEI! ja sit bile alko siit sit kulkee, boolii kaljaa pizzaa kakkuu yms ja sit kello oliki jo jotai 12 en ees muista paljo ni täysikäset lähti BAARII!

sit siin meijän piti tuulin idun ja sinnan kaa pitää jatkot sinnalla mut päätettiiki sit et yritetää baarii! ja ei perc oikeesti käveltii vaa sisää, portsarit ei sanonu mitää meikä iha ilopersees siin vaihees. sit täs kohtaa alkaa oikeest pimenee, jotai sielt ostin, kaisa tarjos sielt jotaa, vähän JORASIN! ja sit mentii hesee........ sit vittu siitä syömisestäkää ei meinannu tulla mitää ku meinasin nukahtaa jo siihen pöydälle ja sit vaa söin ranskikset ku teki miel ja menin sit kotii. sit äiskälle hehkuttaa JUMALAUTA MÄ OLIN BAARIS VITTU MÄ EN YMMÄRRÄ TÄTÄ blalblaalbllaa. äiskä sano et mee nyt nukkuu ni mä menin. sit aamul äiskä tulee herättää mut tost lattialt et olin sit siin nukkunu. sit omaa sänkyy ja nukkuu.........

ps. minulla_ei_ole_edes_darraa! kiitti kaikille eilisest ja sori te jotku akat kenen juomat vissii kaadoin, yritin kysyy et paljon pitää maksaa niistä mut ku ei ku menitte vaa karkuu ni EI SITTE !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.