IRC-Galleria

Onneksi olkoon niko!Keskiviikko 08.10.2008 16:07

Niin paljon kuin Nikoa raivostuttavana draamakuningattarena pidänkin, niin kyllä Vapun tv-lähetyksessä haastattelema Marianna on oikeassa: talo olisi kuolettavan tylsä ilman Nikoa. Edes Antin äskeinen häätäminen ei näy eikä tunnu missään - mitä nyt Cheryll itkua tihrustaa, mutta hänhän olikin ainoa joka sai kundista edes jotain irti parissa viikossa.

Synttärisankari Niko on aamusta asti ollut yhtä marttyyriä, sillä BB ei ole muistanut häntä millään tavalla. (Vaan muistaa vasta maanantaina, päivän myöhässä, yllätyksenä, aivan kuin Cherylliäkin. Haloo!! Vanha juttu.) Niko on ollut ihana näky kun hän on puristanut huuliaan yhteen kuin sitruunan niellyt, sulkenut silmänsä hitaasti sekä hengittänyt syvään sieraimet laajeten ja päätään puistellen. Ja näyttänyt keskisormea kaikille häntä seuraaville kameroille.

Niko toivoi synttärilahjaksi pääsyä yläkertaan ja paria uutta asukasta, joista toinen olisi KP (="Kyllä Panisin"). Jaa-a, mitäköhän isoveli pojalle maanantaina keksii, sillä uusia asukkaita ei tullut ja talon ainoista (Nikon) KP:stä toinen on umpihetero ja toinen tulossa isäksi. Tosin jos BB juottaa Nikon ja Andreasin yläkerran sviitissä umpitunneliin, mikä Nikon tapauksessa on sangen helppoa, niin mitä vain voi tapahtua.

Toisaalta, jos BB junailisi Nikon seuraksi yläkerran sviittiin Johanin - joko vaatteilla tai ilman - niin siitähän se vasta riemu ratkeaisi! Siitä jos mistä syntyisi sellaista draamaa ja raivonpuuskia, että en kyllä nukkuisi koko yönä, vaan tuijottaisin livenä aamuun asti toisiaan vihaavan kaksikon humalaista yhteenottoa, jossa kyllä saattaisi syntyä ruumiitakin.

Mutta pelkäänpä ettei isoveli voi tehdä noin ilkeää temppua edes Nikolle, vaan järjestää pojalle perinteiset ryyppäjäiset ja paljun sekä höysteeksi tämän niin suuresti rakastamat tullimiehet strippaamaan. Ja päätteeksi yön sviitissä vapaavalintaisen kumppanin kanssa.

Joka tapauksessa: Onneksi olkoon, Niko. Hyvää viimeistä juhlimaasi syntymäpäivää!


Loistava!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.