IRC-Galleria

Tuksu eduskuntaan :D

Masennuslääkkeitä Tukiainen kertoo syöneensä pitkän avoliittonsa kariutumisen sekä median paineiden takia.

- Olen joutunut syömään Ketopirin-nimisiä masennuslääkkeitä, joista huomasin vasta nyt, että niiden selosteessa lukee että yhtenä haittavaikutuksena voi olla voimakaskin painonnousu. Lisäksi käyttämäni Opamox rauhoittavat lääkkeet turvottavat, Tukiainen kertoo 7 päivää -lehden verkkosivuilla julkaistavassa blogissaan.

Painonnousu johtuu naisen mukaan lääkkeiden lisäksi myös stressistä. Hän kertoo, ettei ole syönyt eikä juonut yhtään sen enempää, kuin aiempina vuosina. Yksi syy on myös siviilisääty: parisuhteissa ollessaan hän kun on aina hyvässä kunnossa.

- Nyt mulla alkaa tapahtumaan Britney Spears -ilmiö, että olen alkanut turpoamaan kuin pallokala. Se vielä korostuu, kun olen aika lyhyt.

Tukiainen uskoo, että mieli paranee stressikilojen pudotessa. Painonsa - tai kengänkokonsa - kertomista hän ei häpeile.

- Dollsdancers -kuvagalleriassamme on paljon kuvia minusta ja siitä, minkä näköinen oikeasti olen. Olen vuosia ollut samannäköinen kuin esim. kansikuvassamme jossa meillä on punaiset lateksiasut, ja siihen kuntoon aion tulla takaisin. Vaatekokoni on aina ollut 34-36, nyt se on 38. Ei nyt kuitenkaan kauhean suuri vielä sekään. Kengänkokoni mulla on 36-37.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.