IRC-Galleria

myyra

myyra

Katselmuksen tiellä, on totuus unohtuva unohtava

KunnallisvaalitPerjantai 03.10.2008 00:53

Perkele sanon minä!

Taas on meneillään yhdet turhaakin turhemmat vaalit. Pitäisi äänestää sitä ja tätä, ja jos et niin tee olet huonoakin huonompi ihminen. Jos et äänestä, et voi vaikuttaa. Saati valittaa. Niin, onhan se noinkin, mutta ketä noista 300 taulapäästä äänestät? Kukin valehtelee naamapunaisena, että kyllä meidän puolue hommat hoitaa, kyllä minä asiat saan paranemaan. Uskokoon ken tahtoo, uskoni on horjuva.

Itsekeskeisiä, omaneduntavoittelijoita, hihhuleita, isomahaisia sekä hulluja. On siellä mukaan näköjään mahtunut pari rikasta jyllenbergiäkin. Onko tässä se kaikki repertuaari, mitä tarjotaan?!

Mitä 18vuotias nulikka voi tehdä 50vuotiaiden perseitä tujottavien ukonrähjien kanssa? Pistää päälleen minihameen ja kaupata persettään, että saa ne tukemaan ajatustaan kouluruuan lisärahotuksesta, että saadaan lisää kasviksia? Tuntuu niin käsittömältä ja hullulta taas kerran, kukaan ei edes kuukauden päästä muista ketäs sinne tulikaan valittua.

Eikö olisi helpompaa satsata tuokin raha, mitä menee mainoksiin, valokuviin, kestitykseen, valittujen kokouspalkkioihin yms. Ohjata sinne minne sitä tarvitaan? (Mutta eiväthän isomahaiset ukot, ja sirosääriset rouvat enää muista mitä siellä kokouksissa pitikään tehdä. Vaihdetaan kuulumiset vaihdevuosista ja kesämökkien kalasaaliista. Mietitään vielä, oliko sitä jotain kokouslistalla).

Laittakaa edes omia ajatuksia, älkääkä puoluetta sekoittako kaikkeen. Puolue on hyvä asia, mutta ei voi olla totta, ettei teillä ole omia ajatuksia vaan kaikki on puolueen linjoilla. Meidän puoluessa ajatellaan, meidän puolueen tavoitteet..

Ja yrittäkää joku edes, että kaupungin rahoja ei tuhlattaisi kertakäyttömukeihin, munkkipossuihin ja kultakatriinaan. Jokainen toisi oman kuppinsa, omat eväänsä ja termospullon. Valinnaisesti voisi olla syömättä tai juomatta, kokous aikakin lyhenisi kun kaikki ei ravaisi hakemassa lisäkuppia sumppia, kun on se niin kallista kaupassa. 3.68 maksaa paketti reilun kaupan kahvia. Ja siitä saa keitettyä 60 kuppia, niin ei kupille hintaa ainakaan minusta liikaa tule. (0,0613333€)

*Ajattelu ei maksa mitään, sillä voi jopa tienata*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.