IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 10.12.2009 23:42

on ollu aik ankee viikko.
kokeitten tulokset on masentanu yms jouduin ussan uusintaa (joka oli muutes tänää) ja no 8- oli ranskan kokeest aik hyvä mut äikästki ois pitäny tulla parempi : (

mut tänään... oli jotain ohjelmaaki ku nää muut päivät oli tämmäsii 'tänään mä luen kokeisiin(ussan uusintaa)' mutten kumminkaa koskaa lukenu.

mut jepulis siis tänää
lähettii ku pääsin koulust ni karrin kaa helsinkii tulostelee mypan lehtee ja karri failas jäätii turhan aikasi sit kierrettii jotai ympyrää siel mut karri sano ettei kierretty mut kyl me mun mielest ; ) sit ne päpan tyypit oli iha ääliöit siel pitää muutes laittaa ettei tää näy kaikille ni ettei kukaa päpan tyyppi eksy tänne lukemaa : D .. mut niil oli tarjol pipareit ja suklaat siel joten saavat hiukka anteeksi.

Mut sit olin luvannu nooralle et se tulis meille ja sit meiä kokouksee mut sit ne päpa tyypit tyri ni pahasti taas et siin eksti ikuisuus enkä ehtiny ees minuutiks meiä omaa kokouksee =(
ja pitihä meiä käydä ruokkimas itteemme mäkissä karrin kaa.

sit oli sählyy. oltii taas nii loistavii. mut sit siel oli ainakin kolme käsivammast siit possupiikist et jippii ja sattuuko ees pikkuse ku joutu siel taistelee niitten kaa siit pallost ; )

sit aattelin et kerranki menisin saunaa. mtu sit unohin pyyhkeen ja palasin kotiin enkä menny saunaa. aika fail.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.