IRC-Galleria

AddiktioPerjantai 15.09.2006 01:37

Apua, olen nettiriippuvainen! Tulkaa joku auttamaan ja vetämään vaikka plugi seinästä. Ei vanhemmatkaan enää välitä, kun ovat kai huomanneet että olen ollut jo kauan sitte menetetty tapaus.

Tyypillinen päivä:

Aamu: Herään, teen aamiaista, jonka jälkeen suunnitelen lukevani jotain. Ajattelen kuitenkin käydä vain yhtäkkiä koneella lukemassa mailit ja muut viestimet. Mutta sitten isot ja pahat kaupalliset sivut kuitenkin nielaisevat minut syövereihinsä ja seuraavat tunnit kuluvat hintoja selaillessa ja mitä erilaisempia tuotteita haaveillessa.

Päivä: Jossain vaiheessa tankkaan taas jotain, vilkaisen mitä kusti on polkenut ja istutan jälleen perseeni näyttöpäätteen eteen. Aika juoksee(niin juoksisin minäkin jos vain pystyisin) jälleen erilaisia tuotteita ja niiden hintoja selaillessa. Esim. tällä hetkellä tarvisisin kymmeniä eri kuvausvälineitä, uuden koneen(mmm..mac), levarin ja vahvistimen, paljon levyjä, oman kämpän ja opiskelupaikan, uuden eturistisiteen oikeaan polveen(tilauksessa), kirjoja, kaitafilmiä, elokuvia, ulkomaan matkan, kenkiä ja vaatteita. Punaisen vedenkeittimen hankin pitkällisen vertailun jälkeen. Kun kone on viimein imenyt kaikki voimani, raahaan puoliksi jo kuolleen kehoni ruokapöytään nauttimaan iloista ja virkistävää perheateriaa.

Ilta: Yritän lukea jotain järkevää ja ehkä onnistunkin siinä muutaman kymmenen minuutin ajan, kunnes saan idean jostain nettisivusta, missä täytyisi vierailla. Koneelle päästyäni ja selaimen aukaistuani en enää muista minne olin ollut menossa, ja päädyn jälleen vertailemaan hintoja. Koko ajan löydän mitä tyhmempiä tarpeita, jotka on tietenkin pakko tyydyttää. Tästä esimerkkinä on Hong Kongista tilattu Fm-transmitter ja Ipodin kiillotustahna, Kiinasta tilattu adapteri kameraan ja Saksasta joskus tilasin vuosina 78 ja 82 vanhentuineita kaitafilmikasetteja yhteensä 8 kappaletta.

Annoin sille oikean polven, se vei koko tyypin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.