IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 22.04.2008 02:11

huomenna tentti. no en ole lukenut. hävettää jos menee huonosti.
työkaverit oli tänään sitä mieltä et mun pitäis hakea saikkua. kevätuupumus oli niiden diagnoosi. oireet: jatkuva väsymys riippumatta nukutuista tunneista tai vuorokauden ajasta tai työtahdista tai mistään muustakaan. en nyt ajatellu kuitenka ainaka vielä hakeutua lääkärin pakeille... enää 3kk töitä, sit lämpimään vähäks aikaa ja sit täyspäiväsesti koulun penkille.
olen saanut tänään paljon kehuja ja siitä olen ollut sangen hyvilläni :)
pikkutytöt tulee ehkä viikonlopuks kylään, jee :) (jos luette tätä niin pistäkääs jo töpinäks sen äitin taivuttelemisen kanssa...!)
tulis jo kesä, haluan mökille eheytymään. haluaisin muuten myös semmosen sikahienon suihkun ku oli tilassa täs taannoin, semmosen mist saa kaikenmaailman sateita ja vesiputouksia.. maksaa varmaan meikäläisen vuosipalkan verran kyl mut ei maar se haittaa sit ku tost joonast kerran tulee rikas ja mää voin sit olla elämäntapahoitsu vaan ;)
sit nyt on taas meikäläisen syklissä menossa vauvakuume. muista ajoittain vaivaavista kuumeista mainittakoon asunto-, kissa-, koira-, matka- ja lääkiskuume..
no, ei muuta. otan nyt unet ja sitten menenkin kouluun toteamaan itseni typerykseksi, jonka jälkeen jatkan samaa prosessia vielä töissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.