IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.12.2009 13:01

Joulupukki toi:
minä sain rakkaaltani ihanan kylpytakin, pöwwösukat, koruja koruja koruja, ja hypnosen senses -tuoksun. sitten sain äidiltä ihanan suihkugeelin, mitä voi käyttää vaan sillon kun pitää todella tuoksua hyvältä. :P sitten sain äidiltäkin pöwwösukat ja kissanpentukalenterin. siukulta sain sampanjaa ja suklaata :P vesan perheeltä sain suihkugeelin ja bodybutterin, suklaata, sellasen nalletiukujutun ja lahjakortin.

Vesku sai multa kauluspaidan ja kaksi solmiota minulta, tiinalta kahdet urheilusukat, äidiltä bossin after shaven, sitten se sai kirjan ja paidan ja suihkugeelin ja berokkaa :D

sit me saatiin yhteisesti tosi hyvä paistokasari, uunivuoka, ihanat glögilasit, lakanat, käsipyyhkeitä, 200 euroa rahaa, neljät leffaliput, ja arpoja ja emilialta ihana käsintehty puurasia :)



Joulupäivänä mentiin koko porukka pulkkamäkeen.. laskin veskun kanssa monta kertaa, äidin kanssa myös ängettiin samaan pulkkaan ja tiinan kanssa :)
kotiin kun päästiin myöhään puolenyön aikaan niin meidän Casmir tillikkä oli niiiin ikävissään ettei se nukkunu koko yönä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.