IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ihana päivä!Keskiviikko 12.05.2010 18:51

Tänään on hyvä päivä.
Ulkona on +25 lämmintä, huomenna on vapaata (tai no mulla on ollu viimeisen kuukauden aikana maanantait, torstait ja perjantait vapaata)
oon Casmirin kanssa ottanut partsilla aurinkoa, nauttinut yhden siiderin ja oluen. Sen kunniaksi vain, että on hyvä olla. Mulla alkaa oikeat kesätyöt 28. päivä kesäkuuta jotka kestää elokuun puoleenväliin suurinpiirtein. Tänään olin ahkera ja koulusta tullessani käväsin työkkärissä. Saan aloittaa ensi viikon jälkeen työharjoittelun ja mikä parasta! soitin samantien Kuokkalan neuvolaan ja siellä kaivataan harjoittelijaa. Sitten soitin Hannelelle, joka vastaa näistä asioista ja hänellehän passaa, että menen Kuokkalaan. Sovin tapaamisen maanantaiksi hänen kanssaan.
Kaarinalle soitin sinne neuvolaan ja kysyin, että onko tarvetta harjoittelijalle. Sillä vähän aikaa kesti, ennenkö tajusi kenen kanssa puhui. Olin aivan varma, että siellä on jo joku, mutta eipähän ollut. Ja Kaarina oli vähintään yhtä innoissaan mun tulosta, kuin mitä mä olen sinne menosta. :)) Kuulema heidän rukouksiin ollaan taas vastattu. Riikka, joka tuli sinne silloin, kun mä lopetin, lopettaa tän viikon perjantaina. Heidän ei tarvitse olla kuin viikko keskenään siellä ja mä tuun sitten apuun sinne heti toukokuun 24. päivä. :))
Että voi ihminen olla innoissaan. Tutut ihanat ihmiset siellä, ja varmasti muistuu viikossa kaikki asiat mieleen, jos jotain on unohtunut. Pääsen samantien juoneen kiinni ja käsiks niihin hommiin. Ja varmaan ne laittaa mut samantien avustelemaan lääkäriä :P eli niitä ihania pikkusia saan taas punnita ja mitata, varsinkin ne ihkut uhmakkaat 1-2 vuotiaat :D
Saanpahan edes hieman rahaa myös nyt kesäkuulta.
Sit kesäkuun lopussa toimin porrassiivojana omassa taloyhtiössäni. :) sieltä sitten saan ehkä hieman enemmän palkkaa. Ei kyllä paljon paremmin voi elämä mennä... tai voi..
Odotan sitä hemmetin pääsykoekutsua ammattikorkeeseen!!! Tule tule tule jo! Musta tuntuu, että tällä hetkellä mä en mitään muuta haluakaan elämässäni kuin terveydenhoitajaksi! :D En voi olla niin surkea ihminen, ettei mua edes pääsykokeisiin kutsuttaisi.
Tai vähintä, mitä haluan, niin paikan edes sitten amiksesta, että saisin edes lähihoitajan paperit... siitä voi sitten tehokkaasti jatkaa ammattikorkeeseen.

Ja muutto muutto muutto. siksi haluan sinne lahteen, että pääsemme pienen pesämme kanssa muuttamaan! Vesa ja Casmir kainaloon ja uuteen kotiin. Sitä paitsi Cassumassu saa kaverin kesällä viimeistään. se on päätetty. sit meillä onkin jo iso perhe <3 Tiina-siukku vain jo sanoo, että mun pitäisi hurahtaa ennemmin ihmisvauvoihin kuin kissavauvoihin :D kyllä sekin vielä koittaa, ennemmin kuin huomaakaan ;))

tänään, jos vaan Vesa haluaa, lähdemme Luhankaan keräämään sieltä loput tavarani pois. Iskä on siitä mulle niin monta kertaa sanonut, että nyt mulla voisi olla energiaa mennäkin sinne... pitäiskö ottaa Cassu mukaan? keräis kamansa ja olis Cassun kanssa ulkona, kun siellä sitä tilaa on.. tuliskohan Cassusta ja Simbasta kavereita? ainakin ne tekis vauvoja, jos kummallakin olis halut tallella :D tai no Simballa on kyl halut tallella, mutta ei sitten sen enempää ole tarvikkeita tallella. :D noniii.. jooooo..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.