IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

ärrmurrLauantai 22.05.2010 14:14

Tänään ei ole hyvä päivä, ei ollut eilinen iltakaan...
Minä haluaisin joskus viettää iltaa Vesan kanssa ihan kahdestaan ja jutella kaikesta.. Niin kun eilenkin olis ollu kiva juoda vähä siiderii, valkkarii ja viettää iltaa kahdestaan niin ei sit millään. Kyllä tänään sit lähdetään kavereiden kanssa ryyppäämään into pinkeenä, jeejee!
Mulla on vaan sellainen olo ollut jo jonkin aikaa, että mun seura on ihan paskaa. Mun kanssa ei voi olla kahdestaan sitten mitenkään. Eilenkin Vesa olis halunnu terassille, mutta se olis halunnu Marin ja Jukan mukaan. ei mun kanssa kahdestaan. saatana!
ei me jutella mistään, paitsi jostain hälläväliä jutuista.. "sellanen ja sellanen leffa tulee, siinä on se ja se näyttelijä, tiedätsä, se on näytelly siinä ja siinä leffassa, muistatko, häh?" tai sit jotain muuta paskaa.. "maito on loppu, mennääks kauppaan?" Vesa sanois tähän, että ei mun kaa voi keskustella mistään, ku mä tiedän kaikesta kaiken ja päden joka asialla.. Paskat.
Aina tarvitaan kavereita meidän seuraks, muuten on ihan tylsää. on se nähty monet kerrat. viimeks vappuna kun ei ollu kavereita, niin ei ollu mitään. No eipähän tarvinnu krapulasta kärsiä, jos siitä pitää jotain positiivista etsiä. Mitään ei Vesa koskaan järjestä. olis järjestäny vappuna jotain, minunko tehtävä se aina on?! tai ylipäätään aina se on minun tehtävä.. sit ku kysyt et mitä sä haluisit tehdä millonkin niin aina sama vastaus "emmä tiiä". mieti siinä nyt sit.
Minä haluisin, että joskus Vesa vaan tulis ja sanois, että nyt mä oon järjestäny tätä ja tätä ja sit tehtäis ja mentäis. enkä mä sano, että pitää järjestää jotai kalliita ravintolaillallisia, koska ei meillä ole rahaa tällä hetkellä sellaseen. Mut vaikka joku piknik johonkin.. tai vaikka.. Vesa vois joskus kutsua vaikka oman perheensä meille syömään. sekin olis musta kauheen kivaa ja ihanaa. Mä aina kutsun mun äitiä ja vptä ja tiinaa ja ym. meille syömään, ja vesankin perhettä oon kutsunu. nekin mä oon saanu yksin järjestää aina. miettiä mitä mä laittaisin ruokaa ja muutenkin, sit ku kysyn vesalta, että mitä laittettais ruokaa, niin en saa vastausta. ei mitään.
Ongelma on siis nyt vaan se, et musta tuntuu, ettei me tehdä koskaan mitään yhdessä. me ei jutella koskaan mistään. ja mä saan aina yksin järjestää kaiken, jos mä haluisin jotakin.
äiti kerran sano mulle, et automatkathan ovat aivan ihania, kun saa jutella ja keskustella kahdestaan kaikesta, kun ei kumpikaan pääse tekemään mitään muuta. no, jos mä ajan, Vesa yleensä vain nukkuu vieressä. jos se ajaa, me ollaan yleensä vaan hiljaa. jokatapauksessa ollaan vaan hiljaa oikeestaan koko matka. tosi antoisaa.

en mä sano, etteikö Vesassa olis mitään hyviäkin puolia. on niitä paljonkin. Kyllä Vesa täällä siivoo ja tiskaa ( mut ei pese pyykkiä, puhuu vaan siitä, et pitäis pestä). Vesa käy töissä ja maksaa oikeastaan kaiken. nyt onkin kiva, ku mä pääsen töihin ja pääsen myös osallistumaan taloudellisiin asioihin. Vesa on muutenkin kyllä todella huomaavainen ja kiltti ja ihana. <3
mut joskus vaan vituttaa kaikki negatiiviset puolet toisessa aivan älyttömästi!!

Nytkin se on jossain, en tiedä missä. mä nukuin yöni sohvalla ja heräsin aikasin. Kävin yksin kaupassa ja kun tulin kotiin ja miestä ei näy missään... kaippa se on sit polenovin kanssa pelaamassa korista, kun se siitä eilen puhu.
Hauskaa viikonloppua vaan kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.