IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 27.05.2010 18:24

hihihihiii! Tänään tulin kotiin ja mua oli vastassa pääsykoekutsu Lahden ammattikorkeaan! Eli vielä on mahdollisuuksia, että tästä naisesta tulee terveydenhoitaja neljän vuoden päästä. :) olin jo niin varma, ettei koko kutsua edes tule. Nyt vaan pitää pääsykokeet mennä nappiin, niin pääsen kouluun. Jännittää jo nyt. Sovittiin jo äidin kanssa, että menen edellisenä iltana Hämeenlinnaan yöksi ja äiti ja VP heittää mut aamulla Lahteen. sit sieltä illalla kotiin. :) ei tarvii niiiiin aikasin lähtee täältä asti ajelee ja varsinkaan ei tarvitse panikoida auton kanssa.
Täydellistä olisi, jos Vesa pääsisi Heinolaan kouluun, niin pääsisimme yhdessä muuttamaan Lahteen. <3 siinä onkin sit haastetta suhteelle, jos Vesa pääsee Jyväskylään ja mä Lahteen. siinähän yritetään sit riutua etäsuhteessa, joka varmasti ottaa koville, kun ollaan jo reilu vuosi yhdessä asuttu ja sitäkin ennen ollaan nähty parikin kertaa viikossa. Mutta kyllä mä jaksan uskoa, että meillä rakkaus riittää. <3 Harjottelut pitää vaan yrittää järjestää niin, että ollaan samalla paikkakunnalla ja kesät myös. :) mut turha sitä nyt on edes vielä ajatella sellasta. katsotaan sitten, kun tiedetään minne kukakin syksyllä menee. vai pääsekö kumpikaan yhtään mihinkään.
Nyt vaan mun pitää tsempata tosissani noihin pääsykokeisiin! miettii hyvät vastaukset kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin etukäteen ja silleen. :) onneksi sainkin koulussa hyviä vinkkejä siihen, mitä siihen ennakkotehtävään kannattaa vastailla. täytyy etsiä se paperi jostain tuolta kansioista ja katella, mitä järkevää kirjoittelisin. olipahan siitäkin alkio-opistosta edes jotain hyötyä!
Nyt onkin sitten hyvä syy lähteä huomenna tai lauantaina vähän baareilemaan Vesan kanssa. <3 taas vaihteeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.