IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 13.06.2011 13:39

Ihanaa, sataa vettä! Olen siis auringonpalvoja, mutta koska poltin itseni jo viime viikon puolessa välissä, kävi vähän tuskaiseksi olla pakosti sisällä, kun hellettä jopa 42 astetta ja muut lojuu rannalla, mun piti olla sisällä. sit en tehnytkään mitään, nukuin vaan. kissankarvat sai rauhassa vallottaa koko huushollin :D
no, nyt sit tuli muutos. valvoin eilen monta tuntia yöhön asti sängyssä. en ees viitsinyt katsoa kelloa. oli vain levoton olo, yleensä vauvajutut rauhottaa, muttei nyt ollut mitään apua. ahdisti ja vauva potki jos nukuin selällään, jos nukuin toisella kyljellä lonkka painoi, jos toisella niin vauva sai kahta kauheemman potku raivarin ja hakkas mahaa sänkyä vasten. muutenkin sillä oli mahdoton ralli päällä. en siksikään saanut nukuttua. ja luonnollisestikaan en ole pystynyt pitkään aikaan enää nukkumaan lempiasennossani; mahallaan.
no, sain sitten viimein unta sen jälkeen kun olin taas miettinyt synnytyksen läpi, miettiny miten puen lasta, ja kuinka ihana se on ja miettinyt missä vaiheessa sitten aloitan kunnon liikunnan, että saan itseni taas hoikkaan kuntoon ja miettinyt vaihe vaiheelta mitä tänään teen. olin tosin aivan varma, että nukun sitten puoleen päivään.
heräsinkin jo puoli kuusi, samaan aikaan kun Vesa. söin ja lähdin lenkille sateeseen. tietenkin alkoi satamaan sitten aivan kaatamalla, että varmasti kastuin läpimäräksi.
sain siivottua ja puunattua kylppärin siistiin kuntoon ja juuri tulin kelasta. sain siis vihdoin vietyä äitiyspäiväraha- ja vanhempainpäivärahajutut kelaan ja selvitettyä miten menee sitten isyyslomat ja isäkuukaudet ja muut vastaavat.
nyt on sudennälkä, ruoka onkin onneksi kohta valmis. sitten siivoan tämän muun huushollin täällä oikein tarkasti ja sitten ajattelin leipoa vähän sämpylöitä :D miestäni odottelen kotiin vasta kuuden jälkeen, ylitöitä kun uhkasi tehdä loman alkuun asti ainakin.
johan tässä tehomammana saakin olla, kun on neljä päivää vaan nukkunu :D ja vauva heiluu mahassa mukana<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.