IRC-Galleria

pasi64v

pasi64v

Kevään kukkaset tekee tuloaan

Kalassa ja kalasoppaaLauantai 15.08.2009 03:17

Hei.
Tänään oli mukava päivä.. Olin Reijon kanssa kalastamassa ihan ajanvietoksi vain.. emme keskittyneet niinkään kalan saamiseen vaikka kyllä me muutama saatiin.. päästimme ne tosin vapaaksi kun emme me ajatelleet niitä syödäkään.. Aika meni luppoisasti, istuskelimme ja juttelimme joutavia niin kuin yleensä.. Lounasaikaan menimme Reijolle ja siellä olikin lounas jo valmiina odottamassa.. mikä olisikaan sopinut paremmin päivän teemaan kuin kalasoppa! Iltapäivä sujui mukavasti kun vietin aikaa Reijolla.. Illalla saavuin kotiin ja söin hieman iltapalaa ja katsoin telkkaria.. Ei tänään tapahtunut mitään sen kummempia mutta silti se aika kuluu suht nopeasti.. pian, ennen kuin huomaammekaan on jo joulukuu ja laulamme joululauluja ja ostelemme ystäville lahjoja.. Mutta ei mennä siihen nyt aivan vielä.. On vielä aikaa nauttia kesäisistä ilmoista, ja kesän herkuista!
T. Pasi63v

Päivän miete: Askel kerrallaan...

Opin laittamaan myös kuvia tänne päiväkirjaani.. joten aiheeseen sopien lisäsin hieman vanhahkon kuvan. Kuvassa on Reijo muutamia vuosia sitten kun olimme narraamassa ahvenia tässä lähivesistöillä.
Silloin olin vielä melko kiinnostunut kalastuksesta ja lintubongauksesta.. mutta pidän harrastusten vaihtelemisesta.. ei sitä jaksa aina samoja asioita tehdä.. esimerkiksi nykyään pidän erityisesti puutarhani hoidosta.. ehkä ensikesänä minulla on jo uusi harrastus kiikarissa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.