IRC-Galleria

paulina^

paulina^

In This Moment ~ Blood

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1.Oltii Kallioniemes ja siel oli eukko jonka tissit meinas tippuu paidan sisäält pois. Niin heitin sen naisen tissi vakoo pastillin. (en kyl tiiä osuko, kyl ne katto meit sitte myöhemmi aika pahast :D)

2.Huusin auton ikkunast kaikille kavelijöille "antiloopin kutsu huutoa"

3. Oli kuuma ja suurimmal osal tyypeil oli autos ikkuna auki. Nii huusin jälleen " antiloopin kutsuhuudon" tunnelis. Kivasti kaiku :)

4.Soitin iskälle et tuleeks se syömää koska. Siel vastas: Haloo? mä: Moi, tuuks koht syömää? Se tyyppi: öööh...? taisit soittaa väärää numeroon? Mä: aijaa....oho...sori.

5. Olin ylä-kerras ja joku huuteli ala kerras enkä kuullu mitä se huus. Huusin ainaki kolme kertaa et: mitä? Sit ku en kuullu vieläkää ja huusin iha täysii et : NO MITÄ??!! Siel oliki joku tuntematon eukko

6. Pelattii pesäpalloo. Nii löin pallol opettajan autoo. Tuli mukava klommo :) ope viel huomas

7. Kerroin sukulaisille et kuka sai koulun Hymy Tyttö patsaan. Sanoin vahingos Ilo tyttö.

8. Oltii Lappeenrannas ja ootettii Riinaa, Sannaa ja Jaanaa ulkopuolella Juulin ja Lauran kaa. Siin ulkona oli orava. Kuulin sit et nyt joku tulee sielt sisäält. Sit osoti sit oravaa ja sanoin aika kovaa äänee: Kattokaa!! Hammy-orava!! Sielt tuli joku vanha pariskunta.

9. Kysyin opelt 5-luokal et: Mikä on tonni?

10. Menin hakee Kristiina Brask'lta nimmarii ja kysyin silt en saanko ottaa siint kuvan se vastas: joo, ootas ku mä katon siihe kameraa. Otin noin 25cm välii sen pärstäst ja mun kamerast. Kameras oliki salama :D Sokeutu varmaa pariks sekuntiks x)

en muistannu niit noloimpii tilanteit :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.