IRC-Galleria

Jeejee ja syssyn alkua kaikille.Keskiviikko 01.10.2008 02:12

sulaa kintuille allekirjoittanut. voi sanoa että ei tullut tarpeeks vissiin koputeltua puuta.
SHSH.. pärähti kauhu lasku postilunkasta (pitkä laskuton kausi ohi). Siihen kylkeen maralcon katastus, vakuutukset ja verot. Eihän unohdeta loppuja huolto-osia ja unohtamatta myös vuokra sähkö netti . NEtti on hoidettu osittain mutta liikumavaraa ei ole kuitenkaan kovin pitkään. Toivottavasti mull ei ole takana kaasujouset rikki. Ajan hidasteissa lujinta jos rikollisia ei lasketa. ei oo viel kengittää tullut.
Tosta kaupalta viimeset mutkat on kivoja. Tukkitietältä kaupan shikaanit tiukka vasuri. Kovakiihdytys hidaste. Varo lauma jotain vilkuttavia vaahtosammuttimia. Tulee semmonen rallifiilis monasti.
Saa olla varuillaan monasti juoksee jotain reikäpäitä edestakas. Suositankin ihmisille pientä kengittelyä. Lähes rajotinta vasten huuattamista ja sudittamista. Tietävät ainakin että on tulossa.

No ei siin. Viime kausi oliki super huonolla startilla. Uber tyhmä pekka. kauden lopetus oli fiasko. Eikä kyll toi viime kausi muutenkaan mennyt ihan silleen nappiin. Viimeaikoina tullut jonku verran vastaan ja kirinyt aikatauluja.
voi penkilämmittimen kytkimen puuttuminen. VIelki murehtii ihan vääristä asioista.
Massia nyt saa taas kehitettyä ku alkaa toi sesonki just. puoli kohta. Tietty jos jollain ois irroittaa mulle 23t euroa. Sill sais vakautettua talouden. ja jopa tuottaan??

onko se alitajuntasta laiskuutta vai mitä ku ei yksin kertaisesti herää kouluun? monena aamuna olen kyll joutunut painiin jos jonku näkösten vaikuksien kautta kouluun. Ajeltu muka taloudellisesti. Opettelen kuten kirjallissa vieläkin noita parkkeeraus sääntöjä. Ei millään mee päähän.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.