IRC-Galleria

peroxide

peroxide

is a real sickie now

Jonna ja muoti.Maanantai 09.06.2008 01:57

Seiskalla olin hyvin hehkeä, sillä en ollut vielä löytänyt tietä puuterin ihmeelliseen maailmaan ja sen kyllä huomasi. Kulmakarvani olivat niin vaaleat, että näytti kuin niitä ei olisi ollut laisinkaan. Mutta hyvin kaunis ja muodikas juttu se, en suosittele. Seiskalla minä olin rohkea nuori neiti. Eräänä iltana menin vessaan ja värjäsin tukkani pinkiksi ja lopputulos oli hyvin tasainen, aivan kuin kampaaja olisi sen värjännyt.

Ennen vanhaan, kun minä ja Hanna olimme vielä nuoria ja kokemattomia tyttösiä menimme festareille ja pääasia oli, että näytti mahdollisimman räjähtäneeltä. Tyyli ei ollut hukassa. Keijukaissiivet festareilla oli plussaa.

Kun minä olin kasilla, olin todella kuuma. Minulla oli mustat hyvin kuluneen ja kauniin oloiset hiukset, jotka olivat niin takussa, että ne tuskin sileää päivää olivat nähneetkään.

Olipa kerran hiihtoloma -06. Hanna tuli käymään meillä ja minulla oli keltaiset hiukset. Olin vasta vaalentanut ne, sillä ennen sitä hiukseni olivat homeen väriset ja hyvin kauniit, mutta pidin keltaisesta enemmän. Harmi vaan, että kun aikuistuin värjäsin ne valkoisiksi. Minä olin erittäin hyvä yhdistelemään värejä, kun olin nuori ja kirkkaanpinkkiä luomiväriä piti olla miltei kulmakarvoihin asti, mikä oli hyvin kaunista. Mutta silloin minä olinkin jo ysiluokalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.