IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

iloinen.Tiistai 31.10.2006 00:24

mulla on ihana olo. en tajua miksi. mutta tätä tapahtuu harvoin. on vaan aina niitä huonoja, ok, ihan hyvää-päiviä. oon nauttinu tästä niin paljon kun vaan voi. sitä on nykyään niin harvoin. siellä anun luonaki mulla vaan hymyilytti. olin liian iloinen sinne tänään. se oli mukavaa.

Ihmiset on mulle ihania. saan olla ylpeä siitä onnesta. heti esimerkkinä on mikko jasmin ja tomi. <sydän>niitä en vaihtais. ne on nykyään mulle jotain niin tärkeää. kaikki on tukenu mua omalla parhaalla tavallaan, ainaki mä uskon niin. ehkä seki on auttanu mut tähän oloon. mun tekis vaan mieli itkeä ilosta. nytkin pieni hymynvirne naamalla kun kirjottaa. ne kaikki huomioi mut omalla tavallaan. kaikki on niin erinlaisia. mikon oon kuiten kauiten niistä tuntenu, silleen kunnolla. ja sehän mulle niistä rakkain on. en sais alkaa vertaileen, mutta sehän on ihan luonnollista. me seurustellaan. jutut on just tätä luokkaa. tämmöstä tunteenpurkausta.

Huomista ootan, sarita<sydän> kokous, saritan vieressä. jännittää nähä sitäki tyttöä. jotenki seki on mulle tärkeä . vaikka ei me edes sillä lailla tunneta. ties vaikka meistä tulis jotain ystävyyttä ? olis mukava.

Tää päivä, 30.10, maanantai. oli ihanin pitkään aikaan. tuntu parhaimmalta ikinä. olin kaikkien kanssa ketkä on mulle tärkeitä. saara jäi pois. sitä on ikävä. ihana tyttö. oikea habatyttö&lt;sydän&gt; suunitelmia on jo tehty vaikka minkälaista. viikonloppuna tapahtuu ensimmäinen. sitä ootan. en osaa sanoin kuvailla tätä päivää sisältöineen . kortinpeluuta, poikien kans vammailua, mikon kans olemista. koulu. en mä voi sitä niin yksinkertasesti sanoa, kun se ei oo sitä. se on paljon enemmän. se on ystävät ja niiden sisältämä rakkaus. jos sen niin siirapiksi pistää. mutta se on totta. niin monet ihmiset on mulle uusia tuttavuuksia, mutta sitäki tärkeämpiä. niitä tulis pitkä lista. se joka siellä viimisenä olis. ei tarkottais pahaa. ehkä just se ois niitä parhaimipia ? kuka tietää.

MIKKO JASMIN TOMI &lt;sydän&gt; se on teijän ansiota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.