IRC-Galleria

tippadiiLauantai 02.09.2006 22:18

tylsää kun pitää aina keksii otsikko. pitäiskö kirjottaa jostain aiheesta eikä vaan lörplörp? Mutkun haluun vaan lörpöttää.
Ja itelleni mä tätä kirjotan enkä galtsun tekijöille jotka on päättäny et ensin otsikko ja sit kirjotusta. Enkä ainakaan nille jotka ehkä käy lukee tätä koska minuu ärsyttää kun en tiiä ketä ne on kun kukaan muu kun Teme ei ikuna kommaa tänne.
Vaiks en kirjotakaan ihan kaikee koska joku voi tulla ja lukea.

Onneks ei oo kovin montaa salaisuutta. Eikä nekään oo salaisuuksia. Ne on vaan semmosia juttuja jotka pahottaa ihmisten mieliä jos niitä kertoo.
Mikä on oikeestaan tosi tyhmää mun mielestä, koska ne asiat on kuitenkin olemassa vaiks niit ei kertois.

Ja olis kivempi jos ei tarttis yhtään miettii mitä kirjottaa.

Mut mulle on niin moni sanonu et ei tarvii ihan kaikkee aina kertoo ni en sit kerro. Harjottelen pitää pääni kiinni ja puhumaan paskaa. NIH.

Niinku vaiks et oltiin Heinin kans tyttöjenlounastamassa Blancossa ja kahvilla uudessa tapas-paikassa mikä ei oikeestaan ollu kovin kiva. Paitsi jos ehtis ekana ikkunapöytään oman koneen kans yksin olemaan ja vois olla koko päivän ja tosi monta tuntia. Kahvikin oli kalliimpaa kun Alvarissa.
Mut oli kivaa silti. Tajusin et oikeestaan mulla on asiat ihan hirmu hyvin. Kaikki on hyvin. Ihan kaikki. Ja sit on kuitenkin sen verran koulujuttuja tekemättä et voin jostakin stressata :) (Pysyy kotosa stressi, ahdistus, epävarmuusolo yllä).

Mut oikeesti. Mitään en tästä hetkestä muuttais. Onneks on niin paljon ihania ihmisiä ja semmosia jotka saa mut tuntee oloni tämmöseks. Jos ykskin niistä puuttuis tai käyttäytyis eri tavalla ni mulla ei olis näin hyvä olla. Kiitos ihmiset kun ootte olemassa !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.