IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 14.05.2007 00:17

Vihreellä sohvalla. Puhtaat vaatteet on kaapissa, likaset lattialla mykkyrässä. Katti on selkänojalla ja lätkäsetä karjuu tosa vieressä. Loppuu ehkä happi. :) Laitoin molemmat ikkunat auki, mut ehkä se ei johdukaan hapenpuutteesta ettei saa tarpeeks ilmaa. Odotan. Shh. Nyt kun on rauhassa ja keskittyy vaan olemaan ja kattoo auinkonlaskua puittenlatvoista ni kohta ehkä hymyilyttää.

Pidettiin sohvakokous. Raisa siivoo kerran kahessa viikossa koko kämpän. Raisa vastaa kissojen siisteydestä koko täällä oloaikansa. Karvapäivä on kerran viikossa, vähintään. Kaupassa käydään pyydettäessä ja ruokayllätyksiä odotetaan. Pois ei pääse ennen kun kellari (sekä viekas että normi) on siivottu. Listaan jäi vielä tilaa, koska tiiän ettei nuo riitä. On sit tilaa sopia uusista sopimuksista. On kiva kun on selkeet sävelet miten jutut toimii. Sohvakokous on kiva :)

Huomenna on jännä päivä. Mut sitäkään en viiti vielä ajatella. Sit vasta kun sen aika on. Opettelen nyt elää päivän kerrallaan. Ja ettii jokaisesta päivästä jotain hyvää. Ja koitan elää terveellisemmin kun turkkusessa. Ulkonakin meinaan toivottavasti olla hurjasti enemmän kun Turussa.

Onneks se olotila mikä oli junassa on nyt ohi. En oo ihan varma oliks mä ees siellä. Oli niin tyhjä olo.

Purrrrrr. Kääntää toisin päin tän. On paljon kivempi niin. Onnnnnn. Usko Riasa nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.