IRC-Galleria

kesä!Torstai 31.05.2007 16:43

istun torikahvilla saanan kahvilassa :) aurinko ei kyl paista mut kesä tää on silti! Helsinkin kaupunki tarjoaa ilmasen netin ja meitsihän nappas käpyjen koneen ni voin täällä tehdä hommia. Jos alkaa sataa ni meen kymppikirjastoon tai kallion kirjastoon. Paljon hommia mut tässähän näitä tulee tehtyä ihan samalla tavalla kun jossain muuallakin. Pysyy hereilläkin kun ei voi torinlaitaan nukahtaa :)

Meen tänää viettää iltaa. Päivystykseen. Marian akuuttipolille. Järkevää rahankäyttöä tältä maalta kun pistävät mut sinne vaikka oikee paikka olis terveyskeskus. HULLUA! Mut minähän taistelen.

Varasin muuten ajan semmoseen syöpäjärjestöjen ylläpitämään luomihuoli-paikkaan. Meen sinne näyttää mun luomiloita ni ei tarvi ansipansin pohtia kuolenko nyt vai myöhemmin. :D Ennen pitkää kuitenkin. Ihan varmana!

Kiva kun on "vapaapäivä" vaikka kaikkia juttuja teenkin ja meinaan laittaa tän harjottellupäiväks koska teen raporttia. Ja tutkimuskysymystä. Ja hoitelen opintotukijuttuja ja muita kouluhommeleita. On se vaan piru miten melkeen kaikki tökkii. Mut meitsi yrittää olla objektiivi. Passiivit on perseestä. Kaikenlisäks miul on opetettu ettei sil saavuta mitään. Kivempi on kun opettelee nauttii pilvisestä päivästä ulkona villapaita päällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.