IRC-Galleria

riituuu

riituuu

hate ★ love

kummallista sakkiaTiistai 07.09.2010 13:22

Kaapo ja Late ovat kemistejä, kokkeja ja paljon muuta. Heiltä onnistuu kaikki. Late on kettu ja Kaapo on ihminen. Heidän ainoa ikävä puoli on heidän vihansa toisiaan kohtaan. Onhan toki selvää, että jos kaksi yhtä nerokasta henkilöä suljetaan samaan pieneen tilaan, ei synny muuta, kuin kärhämää.

Kun Kaapo ja Late olivat kokkeja, toi Late aina ihan vaan piruuttaan Kaapolle vispilän, vaikka Kaapo oli pyytänyt jotain aivan muuta. Kerran Kaapo sai sitten tarpeekseen ja päättikin kokeilla, miten Late reagoisi, jos hän pyytäisikin tätä tuomaan vispilän. Ensialkuun Late aikoi mennä taas hakemaan vispilää, mutta hetken mietittyään hän muistikin Kaapon kysyneen tällä kertaa vispilää! Laten aivot tilttasivat. Ne alkoivat kuitenkin taas pelata, kun Kaapo löi Latea muusinuijalla päähän. Sen jälkeen Kaapo ei ole uskaltanut tehdä moisia kokeiluja. Aina ohjelman lopussa jokin esine (esim. vispilä) lensi taivaalla, ja Kaapo ja Late jäivät ihmettelemään näkyä.

Ollessaan kemistejä he puolestaan yrittivät rakentaa ydinpommia hehkulampusta ja kahdesta makkaratikusta. Koe olisi onnistunutkin, ellei Kaapo vimmastuksissaan olisi purrut toista makkaratikkua poikki. Ja kun Late vielä meinasi hukkua suolahappoon yhden väkivaltaisen tappelun jälkeen, päätettiin ohjelma lopettaa.
Nykyään parivaljakko tappelee Pikku Kakkosen juontostudiossa, jossa ei saisi olla teräviä tai myrkyllisiä esineitä esillä aseista nyt puhumattakaan. Tosin niistä studion kaapeista saattaa kyllä löytyä vaikka mitä. Tämän on Eila-mummukin jo useampaan otteeseen todennut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.