IRC-Galleria

NuuksioMaanantai 26.05.2008 02:24

Niin, oltiin me tänään urheilemassakin. Nuuksiossa viihdyttiin jopa 4 tuntia, käveltyä tuli n. 4,5km ja vielä suhteellisen rankkaa maastoa (itselläkin jalat väsyt ja tuli hiki). Uskomatonta miten reippaasti noi jaksoi kävellä, ekat reilu pari kilsaa vedettiin putkeen ja sit pidettin evästauko.

Sitten ehkä reilu kilsa jonka jälkeen istuskeltiin kallioilla ja syötiin banaania ja pari karkkia sekä tankattiin vähän nesteitä. Loppumatkan aikana tuli ekat "mä en jaksa kohta kävellä" -lauseet mutta nekin unohtui äkkiä kun juteltiin, pojat lauloi Nyyti-laulua päiväkodin teatterinäytöksestä ja bongailtiin reittimerkkejä. Reilu puoli kilsaa ennen parkkista sitten päästiin onneksi grillauspaikalle, pojat jo puhuivat et jos ei grillipaikkaa löydy ni sit grillataan kotona.
Siinä sitten väsyneet muksut nuokkuivat pöydän ääressä kysellen minuutin välein onko makkara kypsää. Sitten mukellettiin makkarat ja uudella innolla kipitettiin autolle, pojat jopa juoksivat osan matkasta. Auton lähdettyä molemmat sammuivat viiden minuutin sisällä. Itsellekin olisi päiväunet maittaneet mutta vajaan puolen tunnin autossa nukkumisella noi päättivät ettei nukuta, ja kun meinasin että hetken torkahdan kun oltiin kotona niin totesivat että nyt lähdetään pihalle. Pakkohan se sitte oli ja nyt tässä kuppaa yhä eikä vieläkään ole nukkumaan päässyt. Syy löytyykin osittain edellisestä merkinnästä :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.