IRC-Galleria

LetkailuaPerjantai 30.05.2008 11:20

Menetin sitten eilen letkaneitsyyden, eli viiden jälkeen lähdettiin Joonan kanssa kohti Bemböleä ja moottoripyora.orgin PK-ajelua. Väkeä oli aivan hitosti, lähemmäs 70 pyörää olin laskevinani, mutta mukana oli myös V-Max -tapaamisen väkeä jotka lähtivät omaan reissuunsa, muutamia muita motoristeja ja sitten .orgin väkeä jotka myös lähtivät "perinteiseen" letkaan ja rookieletkaan johon me osallistuttiin. Rookieletkassa taisi olla 16 pyörää jos oikein muistan, ihan leppoisaa ajelua oli Bodomista lähtien Nurmijärven kautta aina Nikkilään.
Kotona taisin olla kymmenen jälkeen joten neljä tuntia pyörän selässä tuli istuttua ja sen kyllä huomasi. Jalat olivat jäykät ja kävelin kuin puupökkelö alkuun. Vielä piti kuitenkin sinnikkäästi suihkutella ketjuihin öljyt kun kerta ketjut oli kuumat ja matkaa oli kertynyt aika mukavasti. Sitten sisään jossa kissat ihmettelivät että missä sitä ollaan oltu tähän asti kysyn vaan.
Mutta oli kyllä mukavaa, hienoa ajella kun keulilla on ihminen joka tuntee hyvät reitit ja itse voi keskittyä täysillä ajamiseen. Aloittelijalle helpotusta tuo vielä se että näkee mihin suuntaan edessä ajavat lähtevät kanttaamaan niin osaa hyvin valita ajolinjat sen mukaan.

On tää hieno laji <3

Tänään pitäisi töistä mennä miltei suoraan terassille, pitää tosin poiketa päiväkodin pihan kautta kun Topin pyörästä oli lähtenyt kuulemma aamulla ketjut eivätkä olleet saaneet niitä takaisin.
Huomenna olisi ehkä luvassa Settlers of Catania pitkästä aikaa, suunnitelmissa olisi mennä pyörällä mutkateitä Tampereelle ja sunnuntaina sitten takaisin, tuleepahan taas kilsoja nelisensataa siitäkin mutta mutkia ajellessa sitä ei meinaa edes huomata kuinka aika ja kilometrit etenee :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.