IRC-Galleria

London CallingTiistai 09.10.2007 19:03

Lontoossa taas kurssilla. Vetta sataa ja ilma on karsea. Eilen sentaan loytyi alennusmyynneista parit housut ja t-paita kun illalla porrasin. Nii ja laja tuliaisiakin joista ei sen enempaa nyt ettei mene yllarit pilalle ;)
Pojille kummiskin ainakin jo Cars-autot ostettu, tyytyvaisyys siis taattu :)

Tanaan tai huomenna ajattelin koeajaa IMAX-teatterin kun sellaistakaan ihmetta ennen ei ole testattu. Illalla pyorii vain Transformers, joten pitanee se kayda kattomassa. Onneksi on remasteroitu ja ilmeisesti pidempikin versio kuin normiteattereissa kun se tuli jo kesalla kurkattua.
Jos saa ei ole ihan kurja voisi kavella sinnekin, ja jos vaikka talla kertaa saisi rapsittya vahan kuviakin kun viime reissulla kamera lahinna oli laukussa.

Torstaina olisi British Museum auki puoli yhdeksaan, siella pitaa kayda silloin kun muuten se menee kiinni ennenkuin kurssilta paasee keskustaan. Onneksi ensi kuussa taalla on yhden viikonlopunkin niin saa vahan katseltua enemman paikkoja :)

Neljannesvuosittainen tekstinulostuspuuska ohi, seuraava viesti paivakirjaan tullee siis joskus tammikuun tienoilla jos tama ahkeruus pysyy talla tasolla... :P

PS. Koittakaa kestaa, naissa nappiksissa kun ei skandit toimi eika jaksa saataa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.