IRC-Galleria

Palmu pulasokeriKeskiviikko 15.10.2008 01:15

Eräänä kauniina sunnuntaina Karhusaaren rannassa poltimme nuotiossa Bronxin kirjanpidon ja Nanna sano mulle että olen pelkkä housu. :'( mut keitti se meille kahvit ja kahviteltiin siinä sitte muutama tunti ja keskusteltiin niin järkevistä asioista ku ny vaan sunnuntaiyönä voi.

Samana sunnuntaiyönä Riinan kans siinä 3-4 aikaan aamuyöllä pyörälenkin jälkeen leivottiin sämpylää. Oli hyvää :) Sit katottiin leffa ja mentiin nukkumaan moottoroituun sänkyyn joskus aamulla.

ja aamulla väsytti mut riina ja sanna teki pizzaa ja sit nukuttiin vähä lisää. Ja illalla Nanna tuli ja oli kivaa, syötiin neljästään kaikkia hyvyyksiä ja puhuttiin mukavia ;D

Sitte tuli tiistai :o aamulla väsytti, huimas, sattu ja kaikkea mahollista joten en päässy vieläkään kotiin. Olin iha kuumeessa koko päivän joten nukuttiin vähä lisää. Buranaa ja mehua ja jaffakeksejä nii helpotti, ja piti sit nukkua vielä vähä lisää. Ja onneks tyttöjen äiti oli tehny hyvää ruokaaki 8) Ja sit nukkumaan.

Sitte putosin sängystä ja lähin kotiin. Kaikki tavarat jäi kyl Riinan huoneeseen mut mitäs pienistä, kotiin nukkumaan :>

Ja nyt nukkumaan ehkä jos jaksaa :)

ps. miks palasokeripaketissa lukee että "Pulmu palasokeri", mitä se pulmu siinä tarkottaa?! mm. tätä mietittiin riinan ja nannan kans.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.