IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

Moscow NightsLauantai 03.04.2010 23:04

Olin tuossa kotonakotona yötä yhden yön (vähän vieroitusta tietokoneesta). Istuin sitten kylläkin telkkarin edessä enemmän ku ois olu sopivaa, mutta hei. Näky jotain extrakanavia ja ne piti tietty tutkia.

Ja Disney-leffoja. Katoin Mulanin, Toy Storyn ja Notre Damen kellonsoittajan. Ja hirveesti lastenohjelmia. Satuin olemaan hereillä aamulla aikasin ja katoin Prätkähiiret. Niitä uusia. Voi jumalauta mitä paskaa. Häväistys alkuperäisille. Piirrettykin ihan päin vittua ja ne äänet. Hyrr. Ja mitä on tapahtunut härskeille kaksmielisille väliheitoille, joita pienenä ei tajunnut? Ja Lalli Leipäjuustolle?
Ja ne muut lastenohjelmat. Mihin ne on menossa? Hello Kittyt yms. No alas tietysti ja ryminällä. Onneks en oo pikkunen lapsi enää, tarvii katella tollasia enää. Joskus oli vielä sen arvosta herätä aikasin aamulla kattomaan lastenohjelmia!

Pikkulähikaupan söpö kassapoika on leikannut hiuksensa. Se on KALJU! Miehillä on joku ihme vimma nyt ajaa itsensä kaljuksi. Ei siinä mitään, kalju on ihan söpö joillain (vaikka Tuomas tai Vin <3), mutta kun tuo oli söötimpi hiusten kera. Voi miksi?

Nyt menen leipomaan juustokakun huomiseksi, isipappa täyttää 50v.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.