IRC-Galleria

savage

savage

mielikuvitusmatkailija :>

call me your brother or call meLauantai 24.03.2007 23:06

noniin aika päivittää asioita vähän ennenku unohtuu kaikki.
karnevaalit oli ja meni, cadiz oli hieno ja ihmisiä oli paljon.
hauskoja pukuja ja hyvä meno :)
oltiin yötä puerta de santa mariassa joka oli kans tosi nätti, merimatka cadiziin vanhalla paatilla aiheutti pientä viherrystä naamoissa.
pitkään kaivattua biitsielämää parin päivän ajan, sitten paluu arkeen.

koulussa kaikki samalla tavalla, erasmus kielikurssi loppuu parin päivän päästä, nyt sitten pitäis olla kielioppi hallussa. kurssilla tapas uutta kivaa porukkaa vaikka puolet olikin tuttuja saksalaisia :> niitä ei pääse missään karkuun.

jooh, madridissa käytiin moikkaamassa suomalaispoikia ja kattelemassa ison kaupungin meininkiä. ja olihan sitä, hieno kaupunki ja chilliä porukkaa. retiro rocks! :D
markkinoille on päästävä joku toinenkin sunnuntai mutta lievemmässä darrassa.
tuparit vietettiin ja menut melkein tilattiin.
seuraavana viikonloppuna erikoispuumat tuli vierailee salamancaan ja nähtävyyksiä kierrettiin ahkerasti. ainakin katedraalin nurmikolta käsin.

sitten käytiin toisessa isommassa reissussa valencian fallaseilla. paperimassasta väsätyt patsaat oli aika vaikuttavia ja valencian rantakin oli aikas komea. hyvä porukka, hyvä reissu, hyvät äänet leffassa linja-autossa ja hyvä väsymys kotona reissun jälkeen.

täällä sitä ollaan ja yritän väsätä koulujuttuja mutta eihän siitä tietenkään mitään tuu. eilen oli taas tosi kivat kekkerit ja elämä maistuu :) mansikoita saa kilon eurolla ja kukat alkaa kukkia :D anni ja olli tulee pian kylään ja pääsiäislomalle mennään grillaa nahkaa tarifaan!
QUE SUERTE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.