IRC-Galleria

Senkin Annukka...Maanantai 12.01.2009 21:59

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 2 ihmistä tekemään saman.

01. Olen ehkä vähiten pinnallinen ihminen jonka tunnen, vaikka käytökseni perusteella mua voisi luulla tosi pinnalliseksi.

02. Olen mesessä melkein aina offline-tilassa ja muutan tilani onlineen vain, jos siellä on joku, jonka kanssa haluan puhua.

03. Pussailen julisteita (ja aika moni tietää, mitä julistetta erityisesti). Säälittävää.

04. Olen tosi herkkä. Itken helposti ja alan usein itkeä typerissä tilanteissa, esimerkiksi silloin, kun olen vihainen ja riitelen jonkun kanssa.

05. Ajattelen itsestäni tosi negatiivisesti. Jos joku sanoo mulle jotain pahaa, uskon sen heti, vaikka se ei olisi edes totta.

06. Rakastun kirjojen ja elokuvien fiktiivisiin hahmoihin ja joskus melkein itken, kun heitä ei oikeasti ole olemassa. Olen myös kehitellyt päässäni "unelmapojan" ja olen melkein varma, että hän on olemassa ja tupsahtaa elämääni jossain vaiheessa.

07. Näen hyvännäköisiä poikia/miehiä joka paikassa. Ehkä huvittavin on yksi, jonka bongasin ruotsinkirjani sivulta. Siis huvittava siksi, että kukaan muu ei luultavasti kommentoisi ruotsinkirjan kuvan ihmistä söpöksi...

08. Olen kauhea syöppö. Syön tosi paljon, mutta joskus kun olen muiden seurassa, teeskentelen että olen pieniruokainen, koska minusta paljon-syöminen on noloa.

09. Olen yliherkkä kofeiinille. Ette halua tavata mua, jos yhdistelmä on väsymys + kokis... Menen kofeiinista ihan sekaisin, enkä saa yöllä unta, jos olen juonut jotain kofeiinipitoista päivällä.

10. Välillä kun laulan, mua alkaa pyörryttää ja on pakko mennä istumaan. Se on tosi ärsyttävää ja noloa, koska tuntuu, että kenellekkään muulle ei ikinä käy niin!

Haastan Elsan ja Miron (epäilen että se tekee tän...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.