IRC-Galleria

Joo. Kaikki tietää (ainakin jos olette Galzusta katsoneet) että mulla on kuukauden päästä synttärit ja kaikki alkaa kohta kyselemään, mitä mä haluan synttärilahjaksi. Päätän nyt olla vähän törkeä, mutta mua ärsyttää suunnattomasti tällainen:

Joku Random: "Mitä sä haluat synttärilahjaksi?"
Minä: "Villasukat."
Joku Random: "Okei, ostan sulle sellaset."

Ja sitten saan villasukat. Okei, on ihan KIVA saada jotain, mitä on toivonut, mutta kun mä tykkään eniten yllätyksistä :(.

Koska kaikilla on kuitenkin varmaan vaikeuksia keksiä, mitä ostaa, päätin kirjoittaa tänne tällaisen ihanan listan, josta voitte poimia vinkkejä. (Ja tää oli se törkeys, kuulostaa tosi tyhmältä kirjottaa tällanen vaatimuslista). Vaarana on tottakai, että joku toinen keksii ostaa sen saman lahjan. Kannattaa keskustella keskenään tai jtn. No, joka tapauksessa...

1. Tykkään ylläreistä eniten :)
2. Tykkään ihan oikeasti villasukista.
3. Haluaisin kangaskassin. Jonkun mustan ja/tai sellasen kivan One Wayn kassin, sellasen kangaskassin värisen, jossa lukee sitruunanvärisellä "Keep Smiling". :) JA MARIKA EI MISSÄÄN NIMESSÄ AIO OSTAA MULLE KANGASKASSIA. Joten kannattaa kertoa sille, jos ostaa. Toki mua ei haittaa, jos saan niitä enemmän kun yhen.
4. Sonja tykkää kirjoista, niin myös etana.
- Kaikki jotka mut tuntee, tietää, että rakastan fantasiakirjoja eli sellasista tykkään. Lisään jotain vinksuja tänne. Kirjat on kyllä kalliita enkä haluisi, että muhun tuhlataan kauheesti rahaa...
- Kerään Houkutuksia. Mulla ON jo suomeksi Epäilys ja englanniksi Twilight ja New Moon eli niitä ei kannata ostaa. Ja mulla on kauhea neuroosi niiden kirjojen suhteen: haluaisin ne uutena. Millään muilla kirjoilla ei ole väliä vaikka ne olisikin divareista ja huonossa kunnossa. Kunhan pystyy lukemaan. Houkutuksia ei toisaalta taida saadakkaan mistään second handina...
- Himoitsen kuollakseni Stephenie Meyerin Vierasta. Se on vaan niin kauheen kallis.
- Kerään Pottereita. Mulla ON jo 1,2,4,6 ja 7. Eli siis 3 ja viis puuttuu. Ja mä haluisin ne vanhat painokset. Ne missä selkämyksen Harry Potter teksti on sellanen koukerokiemura. Siks vaan että ne näyttää kivemmilta hyllyssä ku kaikki on samanlaisia.
- Maameren tarinat olis kiva. Se uus painos missä taitaa olla ne neljä ekaa kirjaa ja kannessa se lohikäärme. Tottakai se vanhakin painos kelpaa.
5. Tykkään koruista. Tosin äiti varmaan ostaa niitä mulle jo mutta silti.
6. Sellanen Totoro-pehmolelu olis tosi ihana! Sellanen mitä on Blipossa, sellanen joku pieni. Ja mä ehdottomasti kiellän ketään ostamasta sellasta yksin koska se maksaa liikaa!
7. Animeleffat, erityisesti Miyazakin leffat on kivoja. Ainoa, mikä mulla on DVD:nä on Kiki's delivery system. Mulla on Henkien kätkemä, Liikkuva linna ja Mononoke Hime koneella... Ja tykkään muutenkin saada leffoja koska mulla on niitä niin vähän. Komedioista en tykkää :)
8. Lapaset olis kivat. Mun ihana sininen lapanen meni rikki ja suren sitä kovasti. Semmoset lapinlapaset haluisin tai jotkut muut kivat. :)

Voin lisäillä näitä tänne myöhemmin jos keksin. Ja tosiaan, nää on VAAN ideoita. Ne yllätykset on oikeesti kivoimpia.

Musta tuntuu oikeesti tosi törkeeltä o_O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.