IRC-Galleria

sonrisapequena

sonrisapequena

Kylläpä on erikeljua olla tuottamaton yksikkö!

Selaa blogimerkintöjä

Hahahoho.Maanantai 19.05.2008 22:05

Taas vähä tylsää jajoo-o...
täytyy taas joku tämmöne kämy tehä :DD


Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

"Anna on punatukkainen pisamanaamainen orpotyttö, joka joutuu vahingossa poikaa toivoneiden lapsettomien sisarusten Matthew'n ja Marillan kasvatiksi. Anna on vilkas, herkkä, puhelias ja hänellä on vilkas mielikuvitus, joten hän joutuu huimiin seikkailuihin."

"Anna on myös usean kuningatarpuolison nimi. ... Kuningatar Anna on haudattu Westminster Abbeyyn, kuten englantilaisten kuninkaallisten kohdalla on ollut tapana."

"Anna on prostituoitu. Mutta ennen kaikkea hän on paljon muuta: tavallinen nuori, joka haaveilee perhe-elämästä ja tekee kaikkensa auttaakseen muita. Elämä on vain ollut enkelille kovin epäreilu."

"Koko lapsuutensa ajan Anna on yrittänyt suojella veljeään väkivaltaisen pappisisän äkillisiltä vihanpurkauksilta, joiden hän uskoo osaltaan särkeneen Joonan mielen." [O.o Joona= mun veli?! Mhitä thäällä oikein thapahtuuu?!!]

"Anna Kournikova is back on the Net and you can win a phone call from her in the process. "

"Anna on vanhin lapsenlapseni ja erityisen läheinen. Hänen kanssaan on tullut juteltua elämästä ja olemisesta. Annan sairauden aikana tapahtui myös omaa kasvua."

"Oi Anna on niin paras! Hänellä on kaunis lauluääni ja upea persoona"

"Anna on huono" (yhy,yhy,yhy :<)

"++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
St. Methodius of Olympus:
ORATION CONCERNING SIMEON AND ANNA
ON THE DAY THAT THEY MET IN THE TEMPLE."

"Anna ei usko satuihin.Joskus Anna on ukin ja Sohvi-tädin luona yötä ja Sohvi lukee Annalle sängyssä iltasatuja. Anna on kuitenkin jo niin iso, ettei enää kuvittele olevansa prinsessa niin kuin vielä jokin aika sitten. "


Ei hele :'DD

Olen siis orpo prostitoitu kuningatar, jolla on punaset hiukset ja pisamia. Joudun usein hurjiin seikkailuihin,vaiks oonki jo kuollu. Mulla on väkivaltanen pappina työskentelevä isä ja (puolustuskyvytön) veli Joona. Mulla on joku sairaus. olen paras, mulla on kaunis lauluääni ja ihana persoona. Oon kuitenki silti huono. Oon tavannu jonku simeoni temppelissä. En usko satuihin, vaikka sohvi-täti niitä mulle iltasin lukeekin, ku oon ukilla ja sillä kylässä.En kuvittele ENÄÄ olevani prinsessa, koska oon jo niin iso.


AH,TOI TYÖHAKEMUKSEEN<3 :DDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.