IRC-Galleria

streik

streik

Lukevat mua kuin avointa kirjaa

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.02.2006 02:40

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

emmä ketää toisii haasta, mut vastaan koska viivi haasto. (x

1) käsin kirjotetuis muistiinpanois en vaan voi käyttää merkintää 1. tai 1) tai I tai jotakin, vaan aina 1.)
joskus onnistun saamaan esim. viis kohtaa vaik 1), 2) jne. merkinnöi mut sit "korjaan" pisteet kohdallee ain jossai vaihees. (koneel ei oo mitää ongelmaa kuten tarkkasilmäset huomaa.)

2) kehitän tahtomattani musaa kuunnelles eri näkösii taustoi ja kakkos/kolmosäänii piiseihin ja hyräilen niitä.

3) korjaan yhdyssanavirheitä ja muita kielioppimokia aina ja kaikkialla, koulussa todistetusti punakynän avulla. hissantunnil oli perkeleen vaikee keskittyy, ku maikka sano koko ajan alkaa tekemään... se on alkaa TEHDÄ! (mutta ruveta tekemään) oon ihan rakastunu pilkunnussintaan.

4) alan usein harppomaan ja kävelemään omituisesti kun pitää osua vaikka suojatien valkosille palkeille, sopivasti varjojen kohdalle tai muuta. autos ahdistun, jos toisel puolel tietä on enemmän niit oranssei aurauskeppei ku toisel. myös muita omituisuuksia.

5) käyn uimahallissa suihkus, saunomas ja uimas ja nautin siitä.
(oon sitä mieltä, et kaikkien teinipoikien ois syytä päästä vähän tirkistelemään jonkun random uimahallin naisten suihkutiloja niin sais vähän realistisemman kuvan siit milt aidot photaril käsittelemättömät naiset ja tytöt oikeesti näyttää.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.