IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

Pikkuhiljaa kohti elävien kirjoja :)Lauantai 18.04.2009 02:47

Vielä ei oo ainakaan kuume noussu. Ehkäpä tästä typerästä taudista selviää :) Huominen on silti vielä saikkua ja huilimista, ettei heti pamahtais päälle uudestaan. Olin unohtanu jo miten hanurista sairastaminen on.. Pysyttelenpä tästä lähin siis mielummin superihmisenä enkä enää ikinä sairasta :D

Mut voi pyhä laama, miten mua otti tänään aivoon, ku en päässy Jypin juhlia katsoo. Vitutti niin paljon et olisin voinu repiä hiukset päästä ja hajottaa joka ikisen tavaran minkä olisin saanu käsiini. Mut nyt jo helpottaa vähän :D Varmaanki ketutti vielä piirun verran enempi sen takia, ku en oo keskiviikon klo 12 jälkeen polttanut yhtäkään tupakkia ja ehkä pienesti tekis mieli. Enpä kyllä usko et tää 'lakko' kestää tulevaa vloppua pidemmälle. Uus yritys sitten joskus paremmalla motivaatiolla ja paremmalla fiiliksellä :D

Mjuu. Nyt unta silti, ku oon tänään jaksanu jo vähän enempi olla ylhäällä ja köpöttelee ympäri taloa ja nyt on siks ihan rättiväsyny olo.

Heippatiheippa kaikille, ja joka ikinen mun kaveri joka on tänään juhlimassa, ni katsokaakin et juhlitte minunki puolesta _kunnolla_!!!! :)







Ja kyllä Jyp voittaa vielä mestaruuksia, ei tää ihan ainutkertaiseks jutuks jää :)

---

Ja ps. Mä haluan hiustenleikkaajalle. Ja värjääjälle. Mun hiukset on jo liian pitkät ja en enää tykkää tästä väristä. Joka kylläkin sattuu olemaan mun oma väri :D Mut silti se on tyhmä ja haluun vähän värjätä. Ja leikata. Kiittimoi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.