IRC-Galleria

susba

susba

tajunta laajenee kunnes se hajoaa...

Selaa blogimerkintöjä

huoh.Perjantai 29.02.2008 20:09

vittu että jotkut ihmiset osaa olla tyhmiä ja ajattelemattomia... :) vaik eihän se varmastikaan tietty niiden oma vika oo... :)

edit. 1.3. -08, klo 23.57

Perustin tosiaan yhteisön "Rampen muistolle", mutta se tuntui tuottavan helvetillisiä ongelmia ja tuskia Rampen ystävälle Jerelle, joka on hiukan turhan monelle, turhan moneen kertaan ja turhan monessa paikassa jaksanut itkeä, että hänen perustamansa "Petri R.I.P."-yhteisö on vitusti aidompi ku "jonku porilaisen piistin perustama.. joka ei ees tuntenut koko ihmist" (<- suora lainaus sim-ple:n kommentista eräälle neidille), päätin erota perustamastani yhteisöstä ja laittaa sen vielä niin että ei edes näy, että oon koko yhteisöä perustanut! Onneksi mä pystyn muistamaan tätä ihmistä, jota siis en ollenkaan laisinkaan millään tavoin edes tuntenut (huviksenihan mä noita muistoyhteisöjä perustan kaikille randomeille), ilman mitään yhteisöjäkin.
Ja nyt suosittelisin Jereä lopullisesti sulkemaan sen vähän liian ison turpavärkkinsä, mikä tuntuu pelkkää paskaa suoltavan ulos jatkuvalla syötöllä, niin ettei kenenkään muun tarvi tehä sitä Jeren puolesta... Mikähän helvetti hän on sanomaan mua mm. pelleksi, joka ei tuntenut Rampea lainkaan, KUN HÄN ITSEKÄÄN EI JUMALAUTA MINUA TUNNE, ei sitten vähäisimmissäkään määrin?! Tosin joo, nehän on aina parhaita sanomaan, jotka ei tunne laisinkaan... ;)
Ai mut. Onhan Jeren just yläasteelta päässy avovaimo varmaan jotain musta osannu kertoa, oonhan mä sen neidin tavannutkin n. viisi kertaa ja niillä kerroilla en kaiketi sanaakaan tämän neidin kanssa vaihtanut.

Rauhaa ja rakkautta kaikille sitä ansaitseville. <3

t. "porilainen pelle piisti"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.