IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen
Herasin puol neljalta iltapaivalla sateen ropistessa kattoon. "Taas meni paiva ohi" ma ajattelin ja mietin etta pitaiskohan nukkua vaikka koko loppupaiva samaan syssyyn kun olin jo paassyt niin hyvin vauhtiin.. onneks nousin ylos.
Kamppis anto mulle maitoa ja pari kananmunaa, toinen kamppis toi mulle lisaa maitoo ja sokeria ja loysin keittiosta jonkun jattaman jauhopussin.. Pannaripaiva! Siina me sit mussutettiin lettuja kunnes joku hoksas etta sade loppu ja ehdotti etta lahetaankos kaikki vaikkapa vesihiihtamaan. No mikas siina, tunnin paasta oltiin jo bussissa matkalla extreme venuelle joka oli vuorien ymparoima jarvi jonka ylapuolelle oli viritetty kaapeli jossa kiiti sellanen hassakka johon kiinnitettiin naru jonka toisessa paassa on kapula.. ja MINA ja lauta! Jumankaude etta se meni lujaa. En oo ikina menny noin sataatuhatta!!!
Siella vedettiin ympyraa kaks tuntia ja nyt sattuu niin joka paikkaan etta pelottaa huominen kun se OIKEE kipu tulee :D Ja mun pitas viela teha huomenna toitakin..
En ois ikina uskonu uskaltavani menna tollaseen, oon niin ylpee itestani etten pysty pyyhkimaan tata typeran onnellista hymya pois kasvoiltani. Ensviikolla uudestaan, todellaki, huhhuh.
Thank you Jesus!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.