Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »
Classicin C95 White -poikien kausi päättyi katkerasti jatkokarsintoihin, kun kova loppukiri porilaisia FBT Karhuja vastaan jäi maalin vajaaksi. Karhut voitti Turussa 4-3 ja pakotti Classicin kesälomalle. Classic uinui ottelun alussa ja jossiteltavaa jäi etenkin toisen erän alun ylivoimapelistä, jonka aikana Karhut teki alivoimamaalin ja rankaisi vielä toistamiseen heti päästyään täysilukuiseksi. Peli oli 4-0 ja Classicin tilanne näytti toivottomalta.

Viimeiset puolitoista erää olivat kuitenkin Classicin kauden parasta peliä ja joissain vaihdoissa pojat suorastaan vyöryttivät tilanteita porilaisten maalille. Kavennus 3-4:ään syntyi kuudella viittä vastaan vajaa minuutti ennen loppua, ja vielä senkin jälkeen Classic sai myllytystä vastustajan alueelle. Tasoitus jäi silti saamatta ja Karhut pääsi jatkamaan pelejään.

FBT Karhut - Classic White 4 - 3 (2 - 0, 2 - 1, 0 - 2)

1-0 0.56 FBT Karhut
2-0 10.55 FBT Karhut
3-0 16.04 FBT Karhut av.
4-0 18.39 FBT Karhut
4-1 29.46 Saku Koivula (Juho Syvänen)
4-2 36.34 Mika Ratilainen (Kristian Kulmala) yv.
4-3 44.18 Juho Syvänen (Kristian Kulmala) im.