IRC-Galleria

juuhs..Maanantai 28.08.2006 03:30

.. mitäs mulle.. hyvin on Pörrö kotiutunut ja hyvin koirat tulevat toimeen.. vähän on tavaraa tuhottu, kuten sohvakaluston kulma, pari johtoo, kyniä, baden badeni... ja vähän haisee pissi nurkissa..

Setterin suttura on aloittanu hommansa hyvin, oon kyllä tykänny ihan hirveesti, kun on toi siwa jotenkin alkanu tökkimään.. mutta on ollu tosi kivaa, asiakkaat ja työkaverit on ihan loistoja!!!

Ja mun fillari varastettii viikko sitten lauantaina mun rappukäytävästä!!! nyyhky ja kyynel :( gangsterin alut jäi siwan valvontakmeralle, mutta ei poliiseja kiinnosta.. mun on ikävä mun pyörää... eli nyt pitää löytää Nitan Jopo ja mun Sarda Florida.. v-mäistä kävellä jos ei me autolla..

Sain viikko sitten jännän puhelun.. sanoin että toivon kuitenkin ja petyn jos et tulekaan, etkä tullut.. sanoit jotenkin jännästi.. että sinulla on vakava silmävamma, olin näyttänyt kuulemma älyttömän kauniilta..

Hienosti menee, jos ei lasketa aivan kaikkia asioita.. tulkaa moikkaan mua ja Koiria, ja Suunta Setteriin!!

Ja opinnäytetyö kyselyt lähti sitten postissa.. joista muutama jo palautuikin väärällä osoitteella takaisin.. Vottosen sanoin, juttu kusee vielä...

tanzai= siwan täti & Setterin suttura

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.