IRC-Galleria

ZwingeZwongeBongeGongeTiistai 28.08.2007 00:15

Ei dääm. Eilinen European Dance Competition ja yön musta Timo. Vähänkö sitten irtosi läppää, huh huh, kuubalaiset tanssit on hauskoja.

Mulla oon uusi työpaikka!!! Vinkkinä Forssan uusi ravintola!

Tessu-ressu oli tänään Helsingissä eläinklinikalla. Siltä poistettiin suusta hyvän laatuinen ienkasvain. Meinasi itku tulla kun se tuli kotiin, tassuside jalassa ja se oli ihan happyhappyjoyjoy kun näki mamin. Se oli kyllä sillon vielä vähän pöllyssä. Tessu on terve kuin pukki ja voi vielä paremmin kuin lähtiessään.

Kävin tänään elämäni ekaa kertaa asuntoesittelyssä. Toinen talo oli ihan mun näköinen, siellä oli kyllä puoli Jokiosta, siellä jos missä näkee tuttuja.

Tänään sitten kuppia, kaksi siideriä ja jo kolisee. Wiuhwauh. Ai niin käytiin passimaassakin tänään eli Somerolla. Ostin hienon hiusvärin, mutta promilletasosta ja ukkossateesta johtuen jätin suosiolla huomiselle.

Mutta jännä kun näin tänään erään pitkästä aikaa ja sydän pysähtyi, ei johtunut sydänlaakista. Vitun menneisyys kun pomppii silmille yllättäen.

Mut jou, oon tänään ihan Nuntza, varokaa mummelit ja kävyt ja paskiaiset, tupaan tulee, siis niille paskiaisille. Ei ku siis turpaan. Ihan sama! Ruuvitlöysällä ihallijat on ainakin tänään jättänyt rauhaan, Jeah. Moon liian kova pala syötäväksi!

Elämä nauraa taas mulle mustan Timon hampaiden voimalla ja jou mä nauran takas!

Kaikkien rakas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.