IRC-Galleria

ten-

ten-

tommi moi, oon mun idoli...

Koti - Provinssi - Mökki - KotiSunnuntai 25.06.2006 22:29

Hirveessä kiireessä torstaina keräilin kaikki tarpeelliset tavarat vaatekaapeista ja sen sellaista. Kävin myös kaupassa ostamassa teltan. Maksoi kutakuinkin 13 euroa. Halpa homma. Sitten kolmen maissa suuntasimme Jokelan asemalta kohti Seinäjoen rokkitunnelmia. Riihimäen kohdalla meinasin jo nukahtaa rattiin, kun oli ollut hieman aikainen herätys ja huonosti nukuttu yö takana. Virkosin kuitenkin melko nopeasti ja ajelimme sitten hyvillä mielin Ylöjärven Shellille. Perinteinen taukopaikka jo vuosien ajan. Loppumatka sujuikin sitten nopeasti ja kerkesimme vielä kauppaan sekä alkoon ennen leiriytymistä. Leiripaikka oli taas samoilla mestoilla kuin monena vuotena aiemminkin.

Teltat pystyyn ja korkit auki. Näin se menee. Torstai-iltana alkoi sitten heti melkoinen kaataminen. Törmäsin aika moneen tuttuun, vaikka olin ihan varma, että saan viettää tämän Provinssin aivan keskenäni. Jonkun aikaa samoiltuani Törnävän metsissä törmäsin
Olliin. Olli houkutteli mut sitten uimaan. Käytiin virkistävällä iltauinilla jonka jälkeen join varmaankin kolme kupillista kahvia. Loppuilta menikin sitten muistaakseni Tampereen sankareiden eli Renoisen leirissä. Oli siinä kaikenlaista sakkia. Hauskaa oli. Muistaakseni.

Perjantaina lähdin sitten katsomaan jotain bändejä. En ihan lonkalta muista, että mitä kaikkea kattelin. Oliko Deftones perjantaina? Ei! Se oli vasta lauantaina. Kattelin ja kuuntelin bändejä hauskaa oli! Leirintäaluejutuista on taas huterahkot muistikuvat. Jallupullo tais mennä ainakin ja muutama olut. Nukkumaan kait joskus aamulla kaheksan aikoihin.

Lauantaina oli paljon bändejä en tosin muista että mitä kaikkia. Kävin varmaan kattomassa ainakin sen Deftonesin ja Strapping Young Ladin. Kait mää muitakin kattelin. Kännisä olin ja hauskaa oli. Ja myöhään meni!

Sunnuntaina missasin sitten Von Hertzen Brothersin. Söi pikkasen miestä, mutta oma vika. Pitäis mennä ajoissa nukkumaan. Iltapäivällä alkoi olemaan hieman paska fiilis, kun en ollut koko päivänä oikein mitään juonut. Kävin puhaltamassa metriin ja sitten lähdettiin ajelemaan pois. Heitin tytöt Hämeenlinnan asemalle ja ajoin itse mökille. Olin perillä joskus kahdentoista aikoihin yöllä. Kävin saunassa, join yhden oluen ja sammuin.

Provinssia seurasi kolmen päivän krapula. Vaikka yritin korjailla, niin silti oli krapula. Sekös nauratti. Mökillä join olutta ja ongin. Jossain vaiheessa kattelin vähän futista sitten join olutta ja ongin lisää. Grillailtiin myös aika paljon. Oli ihan kivaa. Tosin välillä meinasi hieman masentaa tietyistä syistä joita en nyt rupea tässä vatvomaan sen enempää. Lahnan sain ongella. Se oli aika iso. Mutta ne lahnat nyt on ihan turhia. Mielummin jotain vähän sähäkämpää seuraa.

Torstaina faija lähti pelaamaan golfia Porvooseen. Minä lähdin samalla kyydillä Jokelassa käymään. Kävin pankissa vähän hoitamassa asioita. Sitten meninkin terassille ja otin vahingossa aika monta kaljaa. Siitä sitten Hyvinkäälle Samua vastaan. KOSTOKS! Kävin ostamassa noita levyjä vähäsen ja sitten käytiin vielä terassilla. Sitten takasin Jokelaan ja sieltä sitten takaisin mökille. Oltiin melko hyvissä kun päästiin mökille. Ongittiin, grillattiin, juotiin ja rupateltiin mukavia. Katottin myös futista. Kalaa tuli aika nihkeästi.

Muistaakseni perjantaina oltiin aika myöhään kalassa. Taidettiin tulla aamuneljältä takasin. Samu kikatti kuin pikkutyttö ja kohelluksen seurauksena sai koukun jalkapohjaansa. Onneksi olin paikalla ja pelastin ystäväni varmalta kuolemalta! Kalareissun jälkeen käytiin vielä saunassa. Mä menin nukkumaan, mutta Samu tais ottaa vielä yhet löylyt.

Lauantaina lähdettiin joskus illalla ajelemaan takasin kotia kohti. Piti alunperin mennä Hämeenlinnaan dokaamaan, mutta eihän siellä ollu mikään paikka auki. Jokelaan siis. Kaupan kautta vähän lisää kaljaa vielä ja sitten korkit auki. Meinattiin lähteä Jäkeen - kaikki paikat kiinni. Meinattiin lähteä Keravalle - ei sitten jaksettu kuitenkaan. Jäätiin Jokelaan ja mentiin keskustaan kaljojen ja kitaran kanssa. Siellä oli kaikenlaista porukkaa. Ja kokko! Samu lähti jo joskus kolmelta nukkumaan. Itse pääsin vaaka-asentoon joskus kuuden aikaan. Aamulla oli krapula joten menin kebabille. Se oli hyvää.

MORO!

EDIT: Jos jaksat lukea tän, niin oot aika hyvä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.