IRC-Galleria

vaahtera

vaahtera

Henna Hautakoski

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Haasteeseen on vastattavaTiistai 31.01.2006 13:58

No niin, ihana ystäväni. Tämä tyttö ei jätä haasteita vastaanottamatta ;)

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Okei, katsotaan miten saadaan tämä outo ihminen purkitettua viiteen kohtaan ;)

1. SYön pakastemansikoita kilotolkulla. Ja todella tarkoitan kilotolkulla. Samoin myös viinirypäleitä. Eipähän ainakaan pitäs lihottaa... ;)

2. En määrää itse elämästäni. Koirani Giara määrää ;) Kaikki tehdään Giaran ehdoilla. Jos olisi joku kiva reissu, mutta G ei pääse mukaan, niin minäkään en lähde. Jos minulla on 2 euroa rahaa ja ei juuri mitään syötävää, ostan sillä koiranmakkaraa tai muuta vastaavaa, jotta edes Giara söisi. Jos illalla olisi hirmu kivat yo-bileet, mutta Giara ei ole käynyt vasta kuin yhden reilun tunnin lenkin, niin löhden bileiden sijasta G:n kansssa toiselle tunnin mittaisella lenkille. Jos minua väsyttää ja haluaisin vain vahdata telkkaria 24/7, lähden Giaran kanssa lenkille tai treenaamaan. Lähden mieluummin Giaran kanssa rämpimään partiokisoihin 30km matkaa rankkasateessa kuin että loikoilisin sohvalla koko päivän. (Giara rakastaa vesisadetta)

3. Tykkään hirveästi matikasta. Tällä hetkellä opiskelenkin sitä n. 30 tuntia viikossa. Pelkkää matikkaa. sitten kaikki kavereiden neuvomiset ja opastukset joihin äkkiä kuluu toinen 30h =D

4. Olen muistohirmu. Minullaon tallessa päiväkirjoja aina siitä asti kun olen osannut kirjoittaa. Kaikki tekemäni piirrustukset ovat myöskin tallessa. Valokuvia on kertynyt 6 hirmuista albumia, novelleja ja muita tarinoita vähintään yhtä paksu pino kuin nuista albumeistakin tulee. kaisluokalta asti on elämääni videoitu kovan luokan floppi-elokuvaksi jossa hyvin suuressa roolissa ovat myös ystäväni. Ennen kuin videointi oli mahdollista, äänitimme elämäämme. Minulla on tallessa jopa melkoinen pinkka yläasteella tunneilla kirjoitettuja lappuja, joita aina postiteltiin kavereiden kesken. Joudun isona ostamaan oman talon muistoilleni ;)

5. Tykkään tehdä töitä. Miltein mitä töitä vain.

Ja alla sitten ne ketä minä haastan:
^^neBBu^^
kaappo
narrinkainen
pfaff^^
HaaLaRi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.